Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta, Belgia si Spania sustin un Brexit fara acord in 12 aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta, Belgia si Spania sustin un Brexit fara acord in 12 aprilie

Franta a castigat sustinerea Spaniei si Belgiei dupa ce a informat ca este pregatita pentru un Brexit fara acord pe 12 aprilie daca nu exista o noua propunere a britanicilor. continuă pe Ziarul Bursa

May si Corbyn isi continua discutiile in vederea evitarii unui Brexit fara acord

Guvernul britanic si opozitia laburista isi continua azi, discutiile in vederea cautarii unui compromis care sa permita Londrei sa paraseasca Uniunea Europeana cu un acord, la o zi dupa ce deputati au votat in favoarea unei amanari a datei Brexitului.

Secretarul de stat insarcinat cu pregatirea unui Brexit fara acord demisioneaza

Un secretar de stat de la Ministerul Brexitului, Chris Heaton-Harris, a demisionat, in dezacord cu cererea Theresei May a unei noi amanari a iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, prevazuta initial la 29 martie.

BREXIT: Camera Comunelor obliga Guvernul sa ceara amanarea Brexit pentru a evita iesirea din UE fara acord/ Decizie la un vot diferenta: 313 pentru-312 impotriva

Camera Comunelor a aprobat, in cursul noptii de miercuri spre joi, o motiune prin care obliga Guvernul Theresa May sa ceara amanarea retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeana, pentru a evita producerea Brexit fara niciun acord. Proiectul de lege a fost adoptat la limita cu 313 de voturi pentru si 312 voturi impotriva. Motiunea va trebui validata joi de catre Camera Lorzilor, camera superioara a Parlamentului, potrivit AFP si CNN.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )