Libnet.ro
UNICEF

22:30

Franta a devenit prima tara europeana care a depasit 2 milioane de cazuri de infectii cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Franta a devenit prima tara europeana care a depasit 2 milioane de cazuri de infectii cu noul coronavirus

Franta a devenit marti prima tara europeana care a depasit 2 milioane de cazuri de coronavirus, in pofida carantinei instituite la nivel national care a dus totusi la scaderea puternica a numarului de infectari noi, potrivit calculelor Reuters. continuă pe Adevărul

Franta devine prima tara europeana care depaseste pragul de 2 milioane de cazuri de Covid - bilant Reuters

Franta a devenit marti prima tara europeana care depaseste 2 milioane de cazuri de Covid-19 in ciuda carantinei nationale care a fost introdusa pe 30 octombrie si care a dus la o reducere semnificativa a raspandirii coronavirusului, potrivit unui bilant Reuters.

Franta, prima tara din Europa cu peste 2 milioane de cazuri de coronavirus. Pe ce loc se afla in topul mondial

Potrivit celor mai recente date, Franta a devenit, marti, prima tara din Europa care a depasit 2 milioane de cazuri de coronavirus, in ciuda masurii de carantinare nationala introdusa pe 30 octombrie.

Coronavirus in lume: Seful OMS spune ca vestile privind vaccinurile sunt incurajatoare Compania Pfizer lanseaza un program-pilot

In timp ce vestile privind vaccinurile experimentale sunt in masura sa genereze optimism, bilantul global a ajuns marti la 55. 732 de cazuri, din care 1. 565 sunt decese si 38. 343 sunt pacienti vindecati, potrivit ultimelor date de pe platforma worldometeres. info. Presedintele ales al SUA, Joe Biden, a avertizat ca urmeaza o iarna intunecata, in timp ce expertul in boli infectioase, Anthony Fauci, a atras atentia ca purtarea mastii si distantarea sociala vor trebui respectate si dupa vaccinare. 07: Franta devine prima tara europeana care depaseste pragul de 2 milioane de cazuri de Covid - bilant Reuters17. 10: Moderna avertizeaza Europa ca, daca nu semneaza mai repede un acord, vor intarzia livrarile vaccinului16. 48 Cum se compara vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de Moderna cu cel al PfizerBioNTech? 15. 59 Israelul vrea sa redeschida hotelurile din Eliat si de la Marea Moarta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )