Libnet.ro
UNICEF

14:15

Franta: Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat, arestati cu cinci zile inainte de alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Franta: Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat, arestati cu cinci zile inainte de alegerile prezidentiale

Doi barbati in varsta de 23, respectiv 29 de ani, suspectati ca pregateau un atentat iminent, au fost arestati marti la Marsilia, in sudul Frantei, cu cinci zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din aceasta tara, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Franta: Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat au fost arestati

Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat au fost arestati in Franta, cu cinci zile inainte de alegerile prezidentiale, au declarat pentru AFP surse apropiate anchetei.

O noua alerta terorista in Franta. Doi barbati, suspectati ca pregateau un atentat in ziua alegerilor, retinuti de politie

Autoritatile franceze au descoperit arme si materiale ce putea fi folosite la bombe in cursul perchezitiilor efectuate dupa arestarea a doi barbati suspectati ca voiau sa comita un atentat.

UPDATE Franta: Doi barbati radicalizati suspectati ca pregateau un atentat iminent au fost arestati

Doi barbati radicalizati, suspectati ca pregateau un atentat iminent, au fost arestati marti la Marsilia, in sudul Frantei, cu cinci zile inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale, au declarat pentru AFP surse apropiate anchetei.

Doi barbati suspectati ca pregateau un atentat, arestati in Franta cu cateva zile inainte de alegerile prezidentiale

Autoritatile franceze au arestat doi barbati, suspectati ca pregateau un atentat iminent, potrivit unor surse citate de AFP, informeaza Agerpres. Totul s-a intamplat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )