Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Antena3 Antena3,
Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de. continuă pe Antena3

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul din Siria se va adeveri

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat astazi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre, potrivit presei internationale.

Ministerul francez de Externe: Franta doreste o reactie in forta daca atacul cu arme chimice de la Damasc se va adeveri

Seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, a declarat, joi, ca Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice de la Damsc se va adeveri, relateaza Channel4. Daca se va.

Siria: Situatia pare scapata de sub control. Fotografii ingrozitoare cu copii victime ale atacurilor cu arme chimice, Assad si rebelii isi paseaza responsabilitatea. Occidentul pare incapabil de orice reactie

Un an dupa celebra linie rosie a lui Barack Obama, acuzatiile legate de un masacru cu arme chimice de mare amploare in apropiere de Damasc pun din nou in lumina contradictiile si ezitarile occidentalilor, prinsi intre indignare si refuzul de a interveni, scrie AFP.

SUA vor sa stabileasca daca s-au folosit arme chimice in atacul din Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem stabili cu.

SUA cauta dovezi pentru a stabili exact daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem.

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia solicita ONU sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice

Liga Araba, Marea Britanie si Suedia au solicitat ONU sa stabileasca daca in regiunea Damasc au fost folosite arme chimice, dupa ce aceasta a fost tinta unor bombardamente violente, miercuri, iar militantii au.

Opozitia siriana: Aproximativ 650 de persoane au murit intr-un atac cu arme chimice la Damasc

Bilantul persoanelor ucise in atacul cu arme chimice produs miercuri la periferia Damascului a ajuns la 650, potrivit opozitiei siriene, relateaza AFP. Peste 650 de persoane ucise intr-un atac cu arme chimice.

intalnire cu usile inchise la ONU dupa ce s-a aflat teribila veste: Au folosit arme chimice

Un nou masacru comis in Siria a pus pe jar lumea diplomatica din intreaga lume. Peste o mie de oameni si-au pierdut viata intr-o singura zi intr-un atac cu arme chimice comis in Damasc, sustine opozitia.

Rusia cere investigatii in privinta presupusului atac cu arme chimice din Damasc

Ministerul rus de Externe a cerut o investigatie corecta si profesionista privind acuzatiile conform carora trupele siriene ar fi folosit arme chimice intr-un atac asupra rebelilor, care a condus la moartea a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )