Libnet.ro
UNICEF

15:30

Franta: Droguri in valoare de doua milioane de euro, descoperite intr-o incarcatura de banane

B1 B1,
Franta: Droguri in valoare de doua milioane de euro, descoperite intr-o incarcatura de banane

Captura uriasa in Franta! Douazeci si sase de kilograme de cocaina, in valoare de doua milioane de euro, a fost confiscata de vamesii francezi dintr-un camion care transporta banane pe ruta Barcelona -. continuă pe B1

OMV Petrom a incheiat mai multe acorduri cadru cu Rompetrol Well Services in valoare totala de 23,48 milioane euro

Rompetrol Well Services a incheiat acorduri cadru cu o durata de patru ani cu OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, al caror obiect este prestarea de servicii de cimentare, in valoare cumulata de 23,48 milioane euro, arata un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB), relateaza News. ro.

Guvernul aloca ajutor de minimis de 1,6 milioane euro in domeniul cinematografiei

Guvernul a aprobat, printr-un memorandum, alocarea sumei de aproximativ 1,6 milioane de euro prin care vor fi finantate 4 scheme de ajutor de minimis in domeniul cinematografiei, scrie Agerpres.

Gabriela Firea: in Bucuresti sunt zilnic pana la doua milioane de masini Institutul de Sanatate Publica recomanda inchiderea circulatiei pe anumite bulevarde daca sunt prea poluate

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat marti recomandarile facute autoritatilor locale de Institutul National de Sanatate Publica, in studiul privind evaluarea expunerii populatiei la poluarea aerului cu praf. Printre masurile recomandate se numara chiar inchiderea circulatiei pe anumite artere atunci cand se depasesc valorile maxime pentru poluarea cu praf, amenajarea de benzi unice pentru mijloacele de transport public, benzi pentru biciclete, taxa de acces in centru, o sosea de centura viabila, extinderea retelei de metrou. Firea a declarat ca 300. 000 de masini tranziteaza zilnic capitala, iar acestora se adauga cele 1,5-1,6 milioane de masini din oras.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )