Libnet.ro
UNICEF

16:45

Franta: Facebook a fost amendata pentru urmarirea utilizatorilor

Hotnews Hotnews,
 Franta: Facebook a fost amendata pentru urmarirea utilizatorilor

Comisia Nationala pentru Informatica si Libertate CNIL) din Franta a amendat marti Facebook cu 150. 000 de euro pentru mai multe incalcari ale legii protectiei datelor, transmite Agerpres citand Xinhua. continuă pe Hotnews

Franta AMENDEAZA Facebook pentru urmarirea utilizatorilor!

Comisia Nationala pentru Informatica si Libertate CNIL) din Franta a amendat marti Facebook cu 150. 000 de euro pentru mai multe incalcari ale legii protectiei datelor, transmite Xinhua, citata de.

Facebook a fost amendata cu 150.000 de euro in Franta

Facebook a fost amendata in Franta cu 150. 000 de euro, suma maxima permisa de lege, pentru ca nu a impiedicat ca datele utilizatorilor sa fie folosite de furnizorii de publicitate, transmite Reuters.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu. Nicusor Dan acuza comportamentul tipic al PSD de a-si proteja persoanele corupte

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, miercuri dimineata, la solicitarea de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ pentru urmarirea penala a lui Eugen Bejinariu. Urmeaza votul in plen

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz negativ, miercuri dimineata, la solicitarea de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului PSD Eugen Bejinariu.

O familie, achitata definitiv dupa ce a fost condamnata pentru un comentariu pe internet

Cazul unei familii care sustine ca a fost condamnata la inchisoare si, apoi, achitata, pentru un comentariu scris pe internet a fost prezentat miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Daniela.

Cincisprezece migranti pakistanezi au fost rapiti pentru rascumparare de barbati inarmati in Romania, sustin rudele pakistanezilor. Acestea spun ca cei capturati sunt torturati si infometati

Cincisprezece pakistanezi care voiau sa ajunga in Germania au fost capturati in Romania, iar rapitorii i-au torturat si infometat, au spus familiile acestora, potrivit ziarului pakistanez Express Tribune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )