Libnet.ro
UNICEF

05:45

Franta interzice manifestatiile impotriva violentelor politiei din cauza epidemiei de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Franta interzice manifestatiile impotriva violentelor politiei din cauza epidemiei de coronavirus

Autoritatile franceze au interzis manifestatiile organizate sambata, la Paris, impotriva violentelor politienesti, reamintind interdictia in vigoare a adunarilor mai mari de zece persoane din cauza pandemiei de noul coronavirus, relateaza AFP citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Fabrica de pantoloni inchisa din cauza pandemiei de coronavirus

O fabrica de pantaloni din judetul Covasna, care are peste 200 de angajati, a fost inchisa din cauza pandemiei de coronavirus.

Trump sustine ca s-a dus in buncarul de la Casa Alba doar intr-o inspectie, nu din cauza protestelor

Presedintele american Donald Trump a dezmintit miercuri ca a fost escortat intr-un buncar securizat din cauza manifestatiilor din exteriorul incintei Casei Albe si a dat asigurari ca s-a dus in buncar intr-o inspectie.

CORONAVIRUS |A murit unul din medicii chinezi cu COVID-19, a caror piele s-a innegrit din cauza medicamentelor administrate impotriva infectiei

Unul dintre medicii de la Spitalul Central din Wuhan a caror piele s-a inchis la culoare din cauza medicamentelor care le-au fost administrate pentru a combate infectia cu coronavirus a decedat. Este vorba despre.

Coronavirus in lume: Ministrul Educatiei din Madagascar, demis din cauza achizitionarii de acadele in valoare de 2 milioane de dolari

Ministrul Educatiei din Madagascar a fost demis din cauza deciziei sale de a achizitiona acadele in valoare de 2 milioane de dolari, transmite BBC News.

Turcia: Un jurnalist a fost condamnat la inchisoare din cauza ca a criticat agentia de stat Anadolu

Un jurnalist turc a fost condamnat la peste un an inchisoare pentru ca a criticat agentia de presa a statului Anadolu in timpul unui scrutin din 2018 castigat de Recep Tayyip Erdogan in circumstante controversate, relateaza AFP.

Bulgaria elimina toate restrictiile impotriva noului coronavirus din 15 iunie

Bulgaria va elimina toate restrictiile impuse in urma pandemiei de COVID-19 incepand din 15 iunie, i.

Pensionarii ameninta cu protest din cauza refuzului PNL de a majora pensiile

Pensionarii vor sa protesteze pentru a se asigura ca legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% va fi pusa in aplicare. Asta pentru ca Guvernul Orban a explicat ca pensiile nu pot fi majorate cu 40% din septembrie.

Columbia va inchide Congresul din cauza unor infectii cu Covid-19

Columbia va inchide Capitolio Nacional, cladire neoclasica din Bogota ce gazduieste ambele camere ale Congresului, dupa ce un parlamentar a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a informat miercuri presa locala.

Problemele cu care se confrunta mediul economic din cauza pandemiei de coronavirus. O companie care intra in insolventa afecteaza negativ mai multi furnizori

Criza provocata de pandemia de coronavirus afecteaza grav mediul economic actual, spune Iancu Guda, presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania si service director la Coface Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )