Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta: Jean Castex, desemnat premier de presedintele Emmanuel Macron dupa demisia lui Edouard Philippe

B1 B1,
Franta: Jean Castex, desemnat premier de presedintele Emmanuel Macron dupa demisia lui Edouard Philippe

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a desemnat vineri in functia de prim-ministru pe Jean Castex, dupa ceEdouard Philippe a demisionat. Jean Castex va fi insarcinat cu formarea noului guvern, a. continuă pe B1

Franta: Jean Castex a fost nominalizat sa formeze noul guvern

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a desemnat vineri pe Jean Castex, un functionar public si primar local care a gestionat ridicarea masurilor de carantina in Franta, drept prim-ministru, relateaza Reuters. UPDATE Guvernul condus de premierul francez Edouard Philippe a demisionat.

FRANTA Jean Castex a fost nominalizat sa formeze noul guvern

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a desemnat astazi pe Jean Castex, un functionar public si primar local care a gestionat ridicarea masurilor de carantina in Franta, drept prim-ministru.

Jean Castex, functionar public de rang inalt, numit premier de catre Macron

Presedintele francez Emmanuel Macron l-a desemnat vineri in functia de premier pe Jean Castex, in ur.

Franta: Emmanuel Macron anunta un nou drum cu o echipa noua

Presedintele francez, Emmanuel Macron, a afirmat joi, intr-un interviu acordat presei regionale, ca intentioneaza sa traseze un nou drum cu o echipa noua, confirmand implicit o remaniere ministeriala asteptata in urmatoarele zile, scrie AFP, potrivit Agerpres. Va trebui sa fac alegeri pentru a conduce pe noul drum. Sunt noi obiective de independenta, reconstructie, reconciliere si noi metode de punere in aplicare. in spate, va fi o echipa noua, a declarat presedintele Frantei. Emmanuel Macron a ramas evaziv insa in legatura cu mentinerea in fruntea guvernului a premierului Edouard Philippe, in functie de la instalarea sa la Palatul Elysee, in 2017.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )