Libnet.ro
UNICEF

15:16

Franta: Un junior n vrsta de 14 ani a murit dupa ce a suferit un stop cardiorespirator la un meci

Hotnews Hotnews,
 Franta: Un junior n vrsta de 14 ani a murit dupa ce a suferit un stop cardiorespirator la un meci

Un junior in varsta de 14 ani, legitimat la gruparea franceza de fotbal FC Lescar, a murit, duminica, la Rontignon, in apropiere de Pau, dupa ce a suferit un stop cardiorespirator la un meci. continuă pe Hotnews

TRAGEDIE la Constanta: O fata de 14 ani A MURIT dupa ce tatal i-a INJECTAT O SUBSTANTA NECUNOSCUTA

Crima infioratoare la Constanta. Un tata si-a omorat fiica de 14 ani. Adolescenta a fost mai intai agresata si apoi injectata cu o substanta necunoscuta. Copila a murit, scrie ct100. ro Barbatul.

Un politist in varsta de 55 de ani a murit, dupa ce a lucrat 24 de ore fara oprire

Un politist de 55 de ani, de la politia rutiera, a murit dupa ce a muncit 24 de ore fara oprire. Jiang Ruihua, un politist din zona centrala a Chinei, a suferit hemoragie cerebrala si a fost gasit prabusi.

VIDEO Un tanar american de 14 ani cu un pistol de jucarie a fost impuscat mortal de un politist

Un baiat in varsta de 14 ani care avea in mana un pistol de jucarie a fost impuscat mortal de un politist pe o straduta laturalnica din orasul Tempe din statul american Arizona.

Noi detalii in cazul adolescentei de 14 ani din Constanta, ucisa de tatal ei. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat

Fata de 14 ani, din comuna Sacele, judetul Constanta, ucisa de tatal ei, care apoi a incercat sa se sinucida folosind o substanta utilizata in agricultura, murise cu sase ore inainte sa fie gasita de so.

Fata de 14 ani omorata de tata. Parintele i-a injectat o substanta letala, apoi a vrut sa se sinucida

Fata de 14 ani a fost mai intai agresata de parinte, apoi acesta a omorat-o injectandu-i o substanta letala. Procurorii fac cercetari la fata locului.

Chinul unui bazin olimpic care a gazduit mari meciuri ale nationalei Romania. Zace inchis de 14 de ani dupa ce a fost reparat cu 2,3 milioane de lei

Constructorii consultati de Adevarul spun ca de banii respectivi ar fi trebuie sa fie ca nou. in ultimii ani, Ministerul Tineretului si Sporturilor a negociat in mai multe randuri cedarea bazinului catre autoritatile locale, insa de fiecare totul a ramas la nivelul discutiilor. Doar s-au mai cheltuit niste bani publici pe studii de impact.

Chinul unui bazin olimpic care a gazduit mari meciuri ale nationalei Romaniei. Zace inchis de 14 de ani dupa ce a fost reparat cu 2,3 milioane de lei

Constructorii consultati de Adevarul spun ca de banii respectivi ar fi trebuit sa fie ca nou. in ultimii ani, Ministerul Tineretului si Sporturilor a negociat in mai multe randuri cedarea bazinului catre autoritatile locale, insa de fiecare totul a ramas la nivelul discutiilor. Doar s-au mai cheltuit niste bani publici pe studii de impact.

Tragedie in Bucuresti. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etaj

Un barbat a decedat dupa ce a cazut de la mare inaltime dintr-un imobil din sectorul 6, informeaza sambata Politia Capitalei Conform sursei citate, incidentul a fost sesizat prin apel 112. La fata locul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )