Libnet.ro
UNICEF

11:00

Franta: Legea care interzice telefoanele mobile n scoli si licee a fost aprobata de Parlament

Hotnews Hotnews,
 Franta: Legea care interzice telefoanele mobile n scoli si licee a fost aprobata de Parlament

Parlamentul francez a adoptat luni o lege care interzice telefoanele mobile in scoli si licee, o promisiune de campanie a presedintelui Emmanuel Macron denuntata drept cosmetica de catre opozitie, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Telefoanele mobile, interzise in scolile si liceele din Franta

Parlamentul francez a adoptat definitiv luni o lege care interzice telefoanele mobile in scoli si licee, promisiune pe care presedintele Emmanuel Macron a facut-o in timpul campaniei electorale si este criticata.

Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte. Seful statului afirma, in sesizarea de neconstitutionalitate, ca daca legea va intra in vigoare Politia se va afla in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile si atributiile prevazute de lege.

Iohannis a atacat la CCR legea care modifica regulile de circulatie

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala legea care aduce o serie de modificari regulilor de circulatie. De altfel, politistii au atras atentia ca o intrare in vigoare a acestor.

Klaus Iohannis a sesizat CCR pentru legea care obliga Politia sa monteze radare doar pe masini marcate si semnalizate

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care prevede ca radarele Politiei Rutiere sa fie amplasate doar pe masini marcate, pozitionate vizibil si semnalizate cu panouri afisate cu 500 - 1. 000 de metri inainte, noteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )