Libnet.ro
UNICEF

09:00

FRANTA: Ministrul sanatatii cere spitalelor sa se pregateasca pentru starea de criza

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FRANTA: Ministrul sanatatii cere spitalelor sa se pregateasca pentru starea de criza

Ministerul francez al Sanatatii a cerut spitalelor ca din data de 18 februarie sa intre in organizare de criza, in perspectiva unei posibile cresteri a infectarilor cu coronavirus, din cauza . continuă pe Ziarul Bursa

CORONAVIRUS |Tulpina britanica ar putea fi dominanta in Europa, in urmatoarele luni. Ministrul Sanatatii din Italia: Vaccinurile continura sa fie eficiente

In Italian, un procent de 17,8% dintre cazuri aparute de COVID-19 sunt infectari cu tuplina britanica a noului coronavirsu, iar ministrul Sanatatii din peninsula avertizeaza ca aceasta ar putea fi dominanta.

Israel. Ministrul Sanatatii s-a declarat in favoarea instituirii unor restrictii pentru cei care refuza sa se vaccineze anti-COVID-19

Ministrul israelian al Sanatatii Yuli-Yoel Edelstein s-a pronuntat pentru aplicarea de restrictii impotriva persoanelor care refuza sa se vaccineze anti-COVID-19.

Omenirea trebuie sa se pregateasca pentru posibilitatea ca noul coronavirus sa ramana printre noi (directoarea ECDC)

Lumea trebuie sa se pregateasca ca noul coronavirus sa ramana printre noi, a avertizat vineri directoarea Centrului european pentru prevenirea si controlul bolilor ECDC, in opinia careia aceasta posibilitate este de acum mai probabila, transmite AFP.

Israel: Ministrul Sanatatii anunta ca persoanele care refuza vaccinarea vor iesi doar la supermarketuri sau farmacii

Ministerul Sanatatii din Israel isi doreste sa reduca persoanele nevaccinate. De asemenea, premierul spune ca oameniicare refuza imunizareane pun pe toti in pericol, potrivit Times of.

Ministrul Justitiei cere sanctiuni foarte ferme daca se confirma filari ilegale ale unor magistrati

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a cerut vineri sanctiuni foarte ferme in cazul in care se confirma ca au existat filari ilegale ale unor magistrati, dupa doua scandaluri rasunatoare care au aparut recent in spatiul public.

Viktor Orban cere puteri extinse pentru guvern pentru a putea combate COVID-19

Viktor Orban a cerut luni parlamentului de la Budapesta sa extinda puterile speciale ale guvernului. Premierul ungar a motivat ca are nevoie pentru a gestiona pandemia de COVID-19, adaugand ca doar vaccinarile ii vor putea permite executivului sa relaxeze restrictiile introduse in toamna anului trecut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )