Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta, in top 5 tari care au investit cei mai multi bani in Romania in ultimii 10 ani

Adevărul Adevărul,
Franta, in top 5 tari care au investit cei mai multi bani in Romania in ultimii 10 ani

De la aderarea Romaniei la UE, Franta s-a situat constant in top 5 cei mai mari investitori straini directi din Romania, potrivit unei analize realizate de expertii KeysFin. Astfel, investitiile companiilor franceze in Romania au crescut cu aproximativ 26% in ultimii 10 ani perioada 2007-2017), ajungand la 4,7 miliarde de euro in 2017 conform metofologiei metodologiei Bancii Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Business report: Companiile private cu cei mai multi angajati din economie: uzina Dacia de la Mioveni, lider; Sute de pensionari pe caz de boala si-au pierdut pensia in ultimul an si jumatate; Marea Britanie: Bancile fac fata simultan unui Brexit fara ac

Minuta BNR: Sase observatii despre mersul economiei locale. Dincolo de frecventele modificari legislative care au pus pana acum pe pauza planurile de extindere ale companiilor. Bursa romaneasca ajunge la maximul post-criza. in cvasianonimat. Dupa un rally in care a surmontat prabusirea cotatiilor adusa de asa-numita taxa pe lacomie, indicele BET.

Peste 100.000 de absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in prima etapa, cei mai multi in licee teoretice. De ce au ramas cateva miide elevi nerepartizati

Ministerul Educatiei Nationale MEN) a anuntat, vineri, ca 124. 308 absolventi ai clasei a VIII-a au fost repartizati in prima etapa, cei mai multi ajungand in licee teoretice iar peste 40. 000 de elevi, in licee tehnologice. Peste 4. 800 de elevi au ramas nerepartizati, urmand a intra in etapa a doua care va avea loc in perioada 31 iulie 1 august.

Ce castigi din cosmaruri: unii dintre cei mai creativi autori au suferit in somn

Prea putini oameni de stiinta inteleg sursa cosmarurilor, dar din ce in ce mai multi sunt de acord ca vin cu beneficii importante, trecand peste faptul ca nu le lasa sa te odihnesti. in cazul in care te-ai trezit din somn din cauza unui episod traumatizant pe care l-ai experimentat intr-un cosmar, pune repede mana .

Mai multi hoti au atacat un camion bancar. Cand au vazut ce era in interior au avut parte de o surpriza colosala

Mai multi raufacatori care au atacat miercuri dimineata un camion bancar blindat pe o autostrada de langa aeroportul din Lyon, in partea central-estica a Frantei, i-au ranit usor pe cei trei membri ai.

Liviu Dragnea, injurat si scuipat de mai multi detinuti. Gardienii abia l-au scapat de furia colegilor din penitenciar

Liviu Dragnea trece prin momente grele in penitenciar. Zilele ii sunt negre nu din cauza lipsei familiei si a libertatii, ci din cauza celorlalti detinuti care ii fac nenumarate clipe amare. Liviu Dragnea, scuipat si injurat de detinuti Liviu Dragnea a fost umilit de detinuti! Fostul presedinte al Partidului Social Democrat a fost scuipat si .

Care este cea mai periculoasa meserie din Romania, potrivit datelor oficiale. Nu este o gluma

Te-ai intrebat vreodata care este cea mai periculoasa meserie din Romania? Poate te-ai gandit ca este cea de pompier, cea de padurar sau cea de miner. Curtea de Conturi te contrazice! Din datele unui raport publicat in anul 2018 reiese ca cea mai periculoasa meserie este aceea de functionar la primarie. Haios, nu? Raport Curtea .

P Tehnologiile pe care se bazeaza retelele de comunicatii 5G. Ce inseamna virtualizarea retelelor si ce impact are asupra utilizatorilor

Pentru cei mai multi dintre noi, experientele memorabile pe care le traim se vad online. Mai ales atunci cand vorbim despre generatia t515;nara, care foloseste intens platformele de comunicare si content sharing, este important ca activitatile de pe net sa se intample in timp real si mai ales ca reactiile sa fie instantanee.

Petre Daea: Avem 100.000 de cormorani, nu trebuie sa fie mai multi de citeva mii

Romania a cerut derogare de la autoritatile europene pentru reducerea populatiei de cormorani, care afecteaza industria piscicola, si asteapta raspunsul, a declarat marti seara, la TVR 1, ministrul Agriculturii Petre Daea.

Aplicatia care face mai multi bani decat Netflix, YouTube si n-are niciun serial

Netflix e cea mai cunoscuta platforma de video streaming, dar asta nu-i asigura si miliarde. Ultimele cifre arata ca pierde in fata unei aplicatii de matrimoniale. Tinder a intrat in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )