Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din inchisoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din inchisoare

Marian Staicu, fratele omului de afaceri Dinel Staicu, a fost eliberat, dupa opt luni de arest preventiv, din Penitenciarul Rahova, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fratele lui Dinel Staicu, arestat pentru o mita de 80.000 euro, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova dupa 8 luni de arest preventiv. Marin Staicu a fost acuzat de mituirea cu 80. 000 de euro a doua judecatoare care urmau sa intervina pe langa.

Fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat din Penitenciarul Rahova. Marin Staicu este acuzat de fapte de coruptie

Marian Staicu a fost retinut anul trecut in luna martie pentru ca le-a mituit pe judecatoarele fratelui sau, Dinel Staicu.

Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu, a fost eliberat dupa opt luni de arest preventiv

Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu a fost eliberat vineri seara, dupa 8 luni de arest preventiv, din Penitenciarul Rahova. Marian Staicu este judecat, alaturi de judecatoarele spagare Viorica Dinu si.

Gigi Becali a depus o noua cerere de eliberare din inchisoare, la Tribunalul Constanta

Gigi Becali a facut o noua cerere de eliberare din inchisoare. De aceasta data, latifundiarul din Pipera invoca motive medicale. Potrivit avocatului lui Becali, Bogdan Vlad, cererea a fost inregistrata la.

Masuri in spitalul judetean Bacau. Sase saloane ale Sectiei de Pediatrie au fost inchise din cauza conditiilor precare de igiena

Sase saloane ale Sectiei de Pediatrie din Spitalul Judetean Bacau au fost inchise din cauza conditiilor precare de igiena. Ministerul Sanatatii a solicitat public declansarea unei anchete dupa ce in preasa.

Alerta in Indonezia. Mii de persoane au fost evacuate din cauza eruptiei vulcanului Sinabung

Peste 20. 000 de oameni au fost evacuati din calea vulcanului Sinabung, care a erupt intens in ultimele zile. Indonezienii din doua sate aflate in apropierea vulcanului activ au fost nevoiti sa evacueze regiunea.

SUA: Cel putin 1.800 de zboruri au fost anulate din cauza furtunii de zapada

Aproximativ 1. 800 de zboruri au fost anulate, joi, in timp ce vacanta de iarna a fost prelungita in zeci de scoli, din cauza furtunii de zapada care a luat prin surprindere Statele Unite ale Americii. Cele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )