Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fratele lui Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier in Constanta (FOTO)

B1 B1,
Fratele lui Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier in Constanta (FOTO)

Fratele fostului presedinte Traian Basescu a fost implicat, vineri, intr-un accident rutier, la intrarea in Eforie Nord, transmite ziuaconstanta. ro. Potrivit IPJ Constanta, un barbat a executat un viraj pe. continuă pe B1

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, accident grav la Eforie Nord. Mai multe persoane ranite

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte al Romaniei, a suferit un accident grav in zona Eforie Nord. Se pare ca doua masini s-au ciocnit violent, Mircea Basescu aflandu-se la bordul uneia dintre ele. Medicii au constatat numarul persoanelor ranite in urma impactului. Politistii Serviciului Rutier Constanta au decshis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care [] .

Mircea Basescu, implicat intr-un accident la Eforie / Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-un accident rutier in care a fost implicat Mircea Basescu, in localitatea Eforie. Dupa primele cercetari, politistii au intocmit un dosar de cercetare penala pentru vatamare corporala din culpa pe numele fratelui fostului presedinte Traian Basescu.

Mircea Basescu, dus de urgenta la spital! A fost implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Mircea Basescu a fost implicat intr-un accident rutier in Eforie Nord. Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Constanta au fost solicitati sa intervina in Eforie Nord, mai exact la.

Un echipaj al POLITIEI, implicat intr-un accident rutier in Capitala. BILANTUL VICTIMELOR

O masina a politiei a fost implicata, miercuri, intr-un accident rutier in Capitala. Un echipaj de politie din cadrul Sectiei 15 aflat in misiune s-a ciocnit de un alt vehicul aflat in trafic, pe.

Traian Basescu avea de patru ori mai multi bani, la Revolutie, decat Nicolae Ceausescu. Despre ce suma e vorba

Revolutia a fost un punct de cotitura pentru Romania si cetatenii ei. Multi dintre cei care au apucat sa puna bani deoparte au dus-o foarte bine dupa 1989. Potrivit unor surse, Traian Basescu avea de patru ori mai multi bani, la Revolutie, decat Nicolae Ceausescu. Cati bani avea Traian Basescu la Revolutie Traian Basescu nu [] .

GRAV accident rutier pe A2. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident rutier a avut loc pe A2, pe sensul de mers Bucuresti Constanta, la kilometrul 43, in zona localitatii Sarulesti, judetul Calarasi. Mai mult, traficul rutier a fost intrerupt pentru.

Accident rutier in Pasul Vulcan. Cursa cu ATV-ul pe soseaua de munte s-a incheiat la spital pentru doi tineri

Doi tineri au fost raniti intr-un accident rutier petrecut pe soseaua din Pasul Valcan. Cei doi s-au rasturnat cu un ATV.

Documentul de la SRI care arata ca Traian Basescu turna la Securitate inca din studentie

CNSAS a trimis la Curtea de Apel Bucuresti documente din care reiese ca Traian Basescu a inceput sa colaboreze cu Securitatea inca din primul an de studentie. Aceste documente au fost obtinute din arhivele SRI si Ministerului Apararii Nationale si arata ca fostul presedinte al Romaniei turna la Securitate inca din 1972. Document SRI: Traian [] .

Grav accident rutier in judetul Braila. Un copil de cateva luni si un barbat au murit in urma impactului dintre o masina si un autocamion

Mai multe echipaje de la Ambulanta si SMURD au intervenit astazi pentru descarcerarea si acordarea de ingrijiri medicale victimelor unui accident rutier produs pe DJ 203, intre localitatile brailene Ulmu si Vultureni.

TRAIAN BASESCU: CNSAS, dispusa sa se angreneze in jocuri politice

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris, miercuri, pe contul sau de Facebook, ca au fost distribuite in presa documente din dosarul intocmit de CNSAS si inaintat Curtii de Apel Bucuresti in vederea stabilirii calitatii de colaborator al Securitatii. Basescu considera ca, in actual structura, CNSAS a devenit o institutie politizata.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )