Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fratia iliberalilor. Dupa Vladimir Putin, Recep Erdogan vine in vizita la Viktor Orban

Adevărul Adevărul,
Fratia iliberalilor. Dupa Vladimir Putin, Recep Erdogan vine in vizita la Viktor Orban

La o saptamana de la vizita lui Vladimir Putin, la premierul ungar Viktor Orban mai vine un oaspete controversat: presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Liderul de la Budapesta pledeaza pentru o cooperare strategica a Uniunii Europene cu Turcia. continuă pe Adevărul

Dupa internetul suveran, Vladimir Putin vrea acum Wikipedia ruseasca

Vladimir Putin a cerut marti crearea unei enciclopedii rusesti online mai demne de incredere decat Wikipedia, scrie AFP.

Bulgarul acuzat de spionaj in serviciul Rusiei, recompensat de Vladimir Putin

Un fost parlamentar bulgar, care a fost acuzat ca a spionat in serviciul Rusiei, a calatorit la Moscova, dupa ce a primit o aprobare speciala de la instanta, pentru a accepta personal un premiu de la presedintele Vladimir Putin.

Cum a ajuns sa arate acum sotia lui Vladimir Putin la aproape 6 ani de la divort. FOTO

Lyudmila Ocheretnaya a fost casatorita cu Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici si mai temuti politicieni, timp de 30 de ani. Aceasta ar fi casatorita cu un barbat care este cu 20 de ani mai tanar decat ea, potrivit Business Insider. Foto cu Lyudmila Putin cum arata aceasta la sase ani de la .

Emmanuel Macron: Rusia nu are alta alegere decat un parteneriat cu Europa Nu cred ca Vladimir Putin are intentia sa devina vasalul Chinei

Presedintele francez Emmanuel Macron crede ca Rusia nu are alta alternativa decat un parteneriat cu Europa, in conditiile in care, considera el, Vladimir Putin nu are intentia sa devina vasalul Chinei iar modelul rusesc actual nu este sustenabil, scrie AFP.

Vladimir Putin vrea o alternativa rusa la Wikipedia

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut, marti, crearea unei versiuni nationale mai credibile a enciclopediei online Wikipedia.

Vladimir Putin a taiat in carne vie: 11 generali au fost destituiti intr-o singura zi

Presedintele rus Vladimir Putin a demis luni, prin decret, 11 generali: unul de la Comitetul de ancheta, sase din Ministerul pentru Situatiile de Urgenta si patru din Ministerul de Interne, conform documentului pu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )