Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fratii criminali din cartierul Pandurasul, condamnati la 15 ani de inchisoare

Adevărul Adevărul,
Fratii criminali din cartierul Pandurasul, condamnati la 15 ani de inchisoare

Fratii Marius si Daniel Marin, din cartierul Pandurasul, din Targu Jiu, care in urma cu peste doi ani au ucis un barbat si l-au ranit grav pe nepotul lui, si-au aflat ieri sentinta. continuă pe Adevărul

CM Snooker: Mark Williams, noul campion mondial de la Crucible - Vis mplinit dupa o pauza de 15 ani

Mark Williams 43 de ani) este noul campion mondial de snooker, dupa ce a trecut in finala de scotianul John Higgins 42 de ani), intr-un duel al veteranilor. Dupa ce la un moment dat conducea cu 15-10, Williams a fost egalat 15-15), insa a avut mintea mai limpede si nervii mai tari, iar victoria i-a revenit cu 18-16. Este al treilea titlu mondial pentru galez, dupa cele cucerite in 2000 si 2003 a triumfat dupa o pauza de 15 ani la Crucible!). Ultimul act al competitiei s-a disputat dupa sistemul cel mai bun din 35 de frame-uri.

Detalii incredibile despre suspectul crimei de la Vama Veche. E traficant de droguri de la 15 ani

Principalul suspect al crimei din Vama Veche, ce a avut loc pe 5 mai, ar fi fost in atentia autoritatilor de mai mult timp, avand antecedente penale. Acesta a fost plasat sub control judiciar. Razvan.

Suspectul crimei din Vama Veche, traficant de droguri de la varsta de 15 ani. Era plasat sub control judiciar

La numai 17 ani, suspectul crimei din Vama Veche era deja in atentia autoritatilor deoarece savarsise si alte fapte penale. Mai mult, judecatorii l-au plasat pe acesta sub control judiciar.

De 15 ani, la Vaslui, se desfasoara un concurs de traduceri unic in Romania, dedicat elevilor pasionati de limbi straine

Pe 19 mai 2018, Liceul Mihail Kogalniceanu Vaslui va gazdui cea de-a XV-a editie a Concursului National de Traduceri Corneliu M. Popescu, competitie la care sunt asteptati elevi din toate colturile tarii. Concursul se desfasoara pe cinci sectiuni engleza, franceza, italiana, spaniola si rusa), iar inscrierea elevilor are ca termen limita data de 12 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )