Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fratii Micula (European Drinks) au castigat la Washington un proces impotriva statului. Ministerul Finantelor trebuie sa le plateasca 376 mil lei

Hotnews Hotnews,
 Fratii Micula (European Drinks) au castigat la Washington un proces impotriva statului. Ministerul Finantelor trebuie sa le plateasca 376 mil lei

Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si trebuie sa primeasca circa 376 milioane lei, plus penalitati, iar Ministerul Finantelor doreste sa compenseze aceasta suma cu datoriile firmei la buget, anunta agentia Mediafax. continuă pe Hotnews

Fratii Micula au castigat un proces impotriva statului

Tribunalul arbitral constituit sub egida Centrului International pentru Solutionarea Disputelor privind Investitiile ICSID) a decis, dupa opt ani de arbitraj, ca Statul Roman trebuie sa plateasca despagubiri fratilor Viorel si Ioan Micula, patronii European Drinks.

Fratii Micula castiga procesul impotriva statului, la Curtea de Arbitraj de la Washington.

Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si trebuie sa primeasca circa 376 milioane lei, plus penalitati. Ministerulul Finantelor doreste sa compenseze aceasta suma cu datoriile firmei la buget, informeaza Mediafax. Reprezentanti ai Ministerului Finantelor Publice au declarat ca se intentioneaza compensarea sumei castigata de fratii Micula cu datoriile la buget pe care le are firma detinuta de .

Ce solutie propune Ministerul Finantelor dupa ce a pierdut procesul cu fratii Micula

Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si trebuie sa primeasca circa 376 milioane lei, plus penalitati, iar Ministerul Finantelor doreste sa compenseze.

Fratii Micula au castigat un proces cu statul roman si au de primit cateva sute de milioane de lei

Fratii Ioan si Viorel Micula, patronii European Drinks, au castigat la Curtea de Arbitraj de la Washington procesul intentat statului roman si trebuie sa primeasca circa 376 milioane lei, plus penalitati. Ministerul Finantelor doreste sa compenseze aceasta suma cu datoriile firmei la buget.

Prima reactie a fratilor Micula dupa ce au castigat procesul impotriva statului roman

Fratii Ioan si Viorel Micula, proprietarii grupului European Drinks, au castigat procesul intentat in urma cu opt ani statului roman la Curtea de la Washington, in urma caruia trebuie sa primeasca despagubiri de ordinul milioanelor de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )