Libnet.ro
UNICEF

12:31

Fratii Micula trebuie sa plateasca statului cheltuieli de arbitraj de 4,5 milioane de euro dupa ce au pierdut procesul intentat Romaniei - Ministerul Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Fratii Micula trebuie sa plateasca statului cheltuieli de arbitraj de 4,5 milioane de euro dupa ce au pierdut procesul intentat Romaniei - Ministerul Finantelor

Fratii loan si Viorel Micula trebuie sa plateasca statului aproximativ 4,5 milioane euro, la care se vor calcula dobanzi de 2,91% pe an pana la plata integrala a sumei datorate, dupa ce au pierdut cel de-al doilea proces intentat Romaniei, in care au solicitat despagubiri de 2,36 miliarde euro, afirma Ministerul Finantelor. continuă pe Hotnews

Fratii Micula trebuie sa plateasca Romaniei cheltuieli de 4,5 milioane de euro

Fratii Micula trebuie sa plateasca Romaniei cheltuieli de arbitraj in procent de 75%, respectiv suma de aproximativa de 4. 5 milioane de euro, dupa ce statul roman a castigat al doilea proces intentat.

Romania a castigat procesul cu fratii Micula. Cati bani trebuie sa plateasca statului

Romania a castigat procesul cu fratii Micula, initiat de acestia in 2014, in care acuzau ca Guvernul Romaniei ar fi incalcat un acord incheiat cu Suedia.

Romania castiga un proces cu fratii Micula. Tribunalul international de arbitraj respinge pretentiile acestora de 9 miliarde de lei - avocati

Tribunalul international de arbitraj de la Washington a respins pretentiile de 9 miliarde de lei formulate impotriva Romaniei de catre oamenii de afaceri Ioan si Viorel Micula, potrivit consortiului firmelor de avocatura care au reprezentat statul roman in acest proces, care face parte dintr-o serie de litigii pe care fratii Micula le au cu statul roman, unul dintre ele fiind pierdut de Romania.

FLORIN CITU: Am castigat al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula

Premierul desemnat, Florin Citu, afirma intr-o postare pe Facebook, ca PNL a demonstrat ca se poate, dupa ce Tribunalul arbitral international a respins pretentii ale fratilor Micula de peste 9 miliarde de lei fata de statul roman, castigand al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula.

Florin Citu, dupa ce Romania a castigat procesul international cu fratii Micula: Am salvat 2.4 miliarde de euro in timp ce gasca Dragnea-Ciolacu-PSD au pierdut 900 milioane de lei

Florin Citu, premier desemnat si ministru in exercitiu al Finantelor Publice, sustine ca Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese internationale cu fratii Micula, in timp ce.

Florin Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula

Florin Citu, desemnat premier, a afirmat ca Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula, in timp ce PNL a demonstrat ca se poate si a castigat cel de-al doilea proces.

PSD: Prin plata a 400 milioane euro catre fratii Micula, PNL a marit artificial deficitul bugetar

Social-democratii au transmis, astazi, ca prin plata a 400 de milioane de euro catre fratii Micula, Guvernul liberal a crescut artificial deficitul bugetar, lucru care a periclitat stabilitatea Romaniei.

Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese cu fratii Micula

Florin Citu, premier desemnat si ministru interimar al Finantelor, a declarat ca Romania a castigat cel de-al doilea proces cu fratii Micula, in timp ce pe primul l-au pierdut Dragnea, Ciolacu si PSD.

Romania a castigat procesul cu fratii Micula: Tribunalul international de arbitraj a respins pretentiile de 9 miliarde de lei ale acestora

Tribunalul international de arbitraj de la Washington a respins pretentiile de 9 miliarde de lei formulate de oamenii de afaceri Ioan si Viorel Micula impotriva Romaniei, anunta consortiul firmelor de avocatura care au reprezentat Romania in acest.

PSD: Guvernul PNL a marit artificial deficitul bugetar prin plata a 400 milioane euro catre fratii Micula

Reprezentantii PSD critica printr-o postare pe Facebook Guvernul PNL pentru banii platiti fratilor Micula in urma primului proces pierdut, adaugand ca la nici trei luni, intr-o alta speta, Tribunalul international de arbitraj de la Washington a respins pretentiile fratilor Ioan si Viorel Micula contra Romaniei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )