Libnet.ro
UNICEF

13:15

FRF a aprobat noul protocol medical din fotbalul romanesc

Online Sport Online Sport,
FRF a aprobat noul protocol medical din fotbalul romanesc

Institutia in fruntea careia se afla Razvan Burleanu a validat, sambata, protocolul medical agreat impreuna cu Ministerul Tineretului si Sportului, respectiv Ministerul Sanatatii, in vederea desfasurarii noului sezon fotbalistic intern. continuă pe Online Sport

FRF a aprobat un nou protocol medical. Ce se intampla daca o echipa are un jucator infectat cu noul coronavirus

Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat, vineri, noul protocol care reglementeaza desfasurarea competitiilor fotbalistice in contextul pandemiei COVID-19.

FRF a anuntat cum arata noul protocol medical pentru Liga 1 - Ce se va intampla cu sportivii depistati pozitiv cu Covid-19

Comitetul de Urgenta al FRF a aprobat noul protocol care reglementeaza desfasurarea competitiilor fotbalistice in contextul pandemiei COVID-19. Actualizarea documentului vine ca urmare a modificarii si completarii ordinului comun al Ministerului Tineretului si Sportului si al Ministerului Sanatatii.

FRF a prezentat noul protocol pentru desfasurarea competitiilor fotbalistice in vremea pandemiei, care prevede sanctiunea cu pierderea meciului la masa verde

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, sambata, ca noul protocol pentru desfasurarea competitiilor fotbalistice in perioada crizei COVID-19 a fost adoptat, vineri, de catre Comitetul de Urgenta al forului, .

Avem un nou protocol medical in Liga 1

Urmatorul sezon al Ligii 1 se va desfasura dupa un nou protocol medical, similar cu cel aplicat in a.

Fotbalul romanesc e in doliu! A murit Emil Jula, la doar 40 de ani

Doliu in fotbalul romanesc. Emil Jula, fost atacant in Liga 1 si Bundesliga, a murit in aceasta dimineata, la varsta de 40 de ani.

Parlamentul a aprobat noul Cod Silvic. Ministrul Mediului: Orice taiere ilegala de material lemnos din padurile Romaniei va fi considerata infractiune penala (VIDEO)

Parlamentul a aprobat, miercuri, noul Cod Silvic, actul normativ urmand sa intre in vigoare dupa ce va fi promulgat de seful statului. Prezent, miercuri seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician,.

Deputatii au aprobat programul sesiunii extraordinare din perioada 20-31 august

Deputatii au aprobat, astazi, in plen, programul sesiunii extraordinare din perioada 20-31 august, pe ordinea de zi urmand sa fie incluse proiecte aflate in prezent la comisiile de resort pentru elaborarea unui raport.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )