Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fructele care au cel mai mult zahar! Oamenii trebuie sa le ocoleasca daca vor sa fie sanatosi

Playtech Playtech,
Fructele care au cel mai mult zahar! Oamenii trebuie sa le ocoleasca daca vor sa fie sanatosi

Fructele si legumele sunt extrem de importante pentru sanatatea organismului uman. Dar nu toate ne fac bine, mai ales daca avem si alte boli sau afectiuni. Fructele care au cel mai mult zahar trebuie ocolite de cei care au probleme de metabolism sau sufera de inflamatii. Fructele care au cel mai mult zahar Pentru un . continuă pe Playtech

Salariul mediu net lunar a crescut cu 13% anul trecut. in ce judete se castiga cel mai mult, respectiv cel mai putin

In 2019, salariul mediu net lunar a crescut fata de 2018 cu 13%, informeaza Institutul National de Statistica INS), ceea ce inseamna 344 de lei in plus, adica un salariu mediu net de 2.

IOHANNIS: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti

ACTUALIZARE Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre cazul profesorului de la Oradea care ii indeamna pe elevi sa nu respecte regulile de protectie impotriva COVID-19. *ACTUALIZARE: Nu vad motive pentru un asa-numit lockdown, adica o situatie in care cetatenii sunt obligati sa stea la domiciliu. *ACTUALIZARE: Au mai ramas doar cateva zile pana la un moment definitoriu pentru modul in care vor evolua in urmatorii patru ani localitatile in care traim. in aceasta duminica mergem la urne pentru a decide cui ii incredintam responsabilitarea administrarii comunitatilor noastre. Presedintele Klaus Iohannis sustine azi la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti. Iresponsabilitatea PSD risca sa condamne generatii intregi sa plateasca niste costuri imense

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca iresponsabilitatea PSD risca sa arunce Romania intr-o profunda criza economica. El i-a acuzat pe social-democrati ca voteaza in Parlament tot felul de initiative.

Cel mai sanatos tip de peste. Sortimentul de care sa te feresti. Este cel mai nociv

Care este cel mai sanatos tip de peste si de ce sortiment trebuie sa te feresti? Daca iti place sa consumi de obicei peste sau te conformezi practicii pescetarianismului , trebuie sa stii aceste detalii. Care este cel mai nociv? Care este cel mai nociv peste? Un procent destul de mare de oameni din zilele .

Secretul pentru cel mai bun magiun de prune. Iese un deliciu

Magiunul este delicios fie ca il folosim la cornulete sau fel si fel de prajituri, sau il mancam pur si simplu cu o felie de paine de casa. Cel mai des intalnit este cel de prune, insa se poate face si din corcoduse, caise sau chiar legume. Pentru mai mult gust, unele gospodine pe langa .

Dilema la care nu s-a gandit nimeni are un raspuns: cine polueaza mai mult, bogatii sau saracii?

In ultimii 30 de ani, procentul celor mai bogati oameni din populatia globala a emis de doua ori mai mult carbon in atmosfera decat intreaga cea mai saraca jumatate a planetei. Cele 64 de.

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

AUREL BERNAT, BT ASSET MANAGEMENT: Cu 50 de lei poti sa investesti in mai mult de 20 de companii, prin fonduri

Valoarea minima pentru a investi intr-un fond de investitii este extrem de mica, marele avantaj al fondurilor fiind ca, cu 50 de lei, poti sa investesti in mai mult de 20 de companii din tara noastra sau din afara, a spus ieri Aurel Bernat, CEO al BT Asset Management, in cadrul Summitului Administratorilor de Fonduri din Romania.

VIDEOCONFERINTA BURSA ENERGIA IN PRIZA TUDOR CONSTANTINESCU, CONSILIER PRINCIPAL AL DG ENERGIE, COMISIA EUROPEANA: Investitiile in eficienta energetica au cel mai mare potential, chiar si la nivel european

Analizele europene arata ca investitiile in eficienta energetica au cel mai mare potential, chiar si la nivel european, a subliniat Tudor Constantinescu, Consilier principal al DG Energie din Comisia Europeana. Desi pandemia a inceput sa-si faca simtite efectele, iar investitiile din domeniul energiei la nivel european au suferit o scadere de 17%, aceast este un moment bun pentru a determina care sunt planurile pentru urmatorii ani, fiind un moment de tranzitie energetica si aflandu-ne intr-o perioada de recuperare economica, condidera consilierul DG Energie.

Ce origine au, de fapt, sarmalele. Cum a aparut cel mai iubit preparat al romanilor

Sarmalele sunt printre cele mai gustoase preparate, adorate de romani, dar si de strainii care ajung la noi in tara. De altfel, multe dintre mancarurile ce au intrat in bucataria romaneasca au provenienta orientala si sunt imprumutate de-a lungul timpului de la musulmanii care au trait aici, in special in Dobrogea. Ce origine au, de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )