Libnet.ro
UNICEF

20:31

Fructele pe care doar bogatii din Romania si le permit. Se apropie de pretul aurului

Playtech Playtech,
Fructele pe care doar bogatii din Romania si le permit. Se apropie de pretul aurului

Romanii care trec prin piete in aceste zile risca sa se aleaga cu un soc pe cinste. Preturile au luat-o razna si e mai rau in fiecare an. in Bucuresti, in piete, au inceput sa apara fructele de sezon. Ce nu e de sezon e pretul, care-i mult prea mare. in pietele din Capitala, primele [] . continuă pe Playtech

O mare banca din Romania renunta definitiv la Facebook: care e explicatia

O mare banca din Romania a declarat ca se retrage definitiv de pe Facebook si de pe toate retelele sociale detinute de companie. UniCredit Bank Romania a anuntat, vineri, ca va renunta complet la Facebook. Institutia financiara sustine ca se retrage de pe toate canalele sociale detinute de compania lui Mark Zuckerberg. Asadar, banca renunta [] .

Motivul pentru care o multinationala a plecat din Romania. Acuzatii extrem de grave la adresa angajatilor

In august 2016, compania germana Heyform Bramsche GMBH deschide in Romania, la Remetea Mare, langa Timisoara, o fabrica de componente auto care produce piese pentru producatori auto din grupul Volkswagen.

Ambasada SUA, de Ziua Libertatii Presei: Amenintarile recente la adresa reporterilor de investigatie din Romania nu isi au locul intr-o civilizatie democratica

Amenintarile recente la adresa reporterilor de investigatie din Romania nu isi au locul intr-o civilizatie democratica, occidentala, transmite Ambasada SUA din Romania intr-un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei.

Premierul ungar Viktor Orban vine in vizita in Transilvania si inaugureaza cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania

Premierul Ungariei, Viktor Orban, vine din nou in Romania si va face o vizita de trei zile in Transilvania. El va inaugura cea mai mare fabrica de amestecuri de furaje din Romania, la Sanpaul, judetul Mures, si va vizita Academia de Hochei pe Gheata din Carta, judetul Harghita.

Doliu in lumea mondena! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din Romania

Doliu in lumea mondena din Romania. Alex Faur, unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitala, s-a stins din viata, joi, 2 mai 2019, la ora 11:00, la un spital din Bucuresti. Vestea trista v.

Subiectele zilei: Copiii primesc alocatiile marite, incepand cu aceasta luna; Asa a zis bunica! Un clip care ii indeamna pe tineri sa mearga la vot a ajuns viral; Adolescentele din Romania, pe primul loc in UE la nasteri

Cum descriu romanii de dinainte de 89 si de dupa Revolutie experienta primului job. Primul loc de munca inseamna experiente diferite. O aventura de-o vara in Vama Veche, salarii care ofera doar un. S-a deschis robinetul cu bani publici pentru partide. Statul, silit de coalitia PSD-ALDE, a dat drumul la.

Dacia 1300 tunata ca si cum ar fi din filme. in ce oras din Romania a fost surprinsa?

Dacia a trecut prin aproape toate momentele prin care ar putea trece o masina. Dar mereu pot fi surprinzatoare ideile romanilor. Un sofer din Iasi a fost surprins pe strazile din oras cu o Dacia 1300 pe care ai putea-o vedea lejer in filme ca Mad Max. Galbena, cu emblema Renault lipita pe spate, n-are [] .

Orasele din Romania care si-au dublat sau chiar triplat suprafata in ultimii 10 ani. Chiar si asa, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa

In ultimii 10 ani, municipiul Bucuresti a adaugat la teritoriul sau o suprafata mai mare decat suprafata Timisoarei. Extinderea necontrolata urbana excesiva a fost inregistrata in mai multe orase intorsura Buzaului si-a marit de peste 4 ori suprafata in intervalul 1993-2017, la fel ca si Somcuta Mare, Viseul de Sus si-a triplat-o, iar Magurele a urcat de la putin peste 900 de hectare la peste 4. 000 ha. Acest lucru a avut loc ca urmare a proximitatii fata de centrele urbane mari si a proceselor de sub-urbanizare. in municipiile mari precum Bucuresti si Cluj-Napoca, expansiunea a fost spectaculoasa. in 1992, Bucurestiul ocupa 20. 251 ha. Astazi, ocupa peste 24. 100 de hectare. Din pacate, cu toata expansiunea, calitatea conditiilor de locuit ne plaseaza printre ultimii in Europa.

Doua familii de romi din Romania au dat lovitura in Franta! Au fraudat statul cu 1,7 miloane de euro. Au fost prinsi dupa doi ani

Doua familii de romi din orasul Murgeni, judetul Vaslui, sunt acuzate de autoritatile franceze ca timp de doi ani au incasat ilegal alocatii familiale si sociale din partea statului francez, prejudiciul fiind ev.

Cum au inselat doua familii din Romania statul francez cu 1,7 miloane de euro

Doua familii din orasul Murgeni, judetul Vaslui, sunt acuzate de autoritatile franceze ca timp de doi ani au incasat ilegal alocatii familiale si sociale din partea statului francez, prejudiciul fiind evaluat la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2703 seconds )