Libnet.ro
UNICEF

13:30

Fructul pe care trebuie sa il consumi dimineata. Este uluitor

Antena3 Antena3,
Fructul pe care trebuie sa il consumi dimineata. Este uluitor

Acest fruct al verii este bogatin ingrediente valoroase, cu o gama de substante fitochimice care protejeaza sanatatea celulara si regleaza enzimele. Elajuta la reducerea riscului de boli. continuă pe Antena3

Ela Craciun iti spune lista analizelor pe care trebuie sa le faci pe toata durata sarcinii

Ela Craciun continua Jurnalul de Sarcina de pe blogul ei cu inca un subiect interesant si foarte util pentru femeile gravide din Romania. Vedeta TV a apelat la specialist pentru a intocmi lista completa de analize pe care o femeie insarcinata este indicat sa le faca pe toata durata sarcinii, analize grupate pe trimestre.

Contre ntre Eugen Teodorovici si Ionut Misa pe tema banilor care trebuie recuperati pe casa din Sibiu

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca a cerut ANAF-ului sa dovedeasca daca a cerut catre Cartea Funciara ca imobilul din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis sa intre in administrarea statului. Seful ANAF, Ionut Misa, spune ca nu a primit de la minister un titlu in baza caruia sa faca executarea, relateaza Mediafax.

Contre ntre Eugen Teodorovici si Ionut Misa pe tema banilor care trebuie recuperati de la Iohannis pentru casa din Sibiu pierduta n instanta

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat joi ca a cerut ANAF-ului sa dovedeasca daca a cerut catre Cartea Funciara ca imobilul din Sibiu care a apartinut presedintelui Klaus Iohannis sa intre in administrarea statului. Seful ANAF, Ionut Misa, spune ca nu a primit de la minister un titlu in baza caruia sa faca executarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )