Libnet.ro
UNICEF

23:00

Frumusetea sacra a Romaniei. Peisajele din tara noastra care i-au impresionat pe francezii de la Le Monde (FOTO)

B1 B1,
Frumusetea sacra a Romaniei. Peisajele din tara noastra care i-au impresionat pe francezii de la Le Monde (FOTO)

Jurnalistii de la Le Monde s-au declarat impresionati de mai multe zone din Romania, la finalul unui reportaj de calatorie publicat la finele saptamanii trecute. Cimitirul vesel din Sapanta,. continuă pe B1

Reportaj de calatorie publicat in Le Monde: Frumusetea sacra a Romaniei

Frumusetea sacra a Romaniei este titlul unui reportaj de calatorie publicat vineri de cotidianul francez Le Monde, al carui semnatar, Francois Bostnavaron, s-a declarat impresionat de mai multe zone din tara noastra, precum Cimitirul vesel din Sapanta, bisericile din lemn din Bucovina si satele traditionale din Maramures.

Ciolos, la Colectiv: Schimbarea trebuie sa vina din partea noastra, a tuturor. Cel mai greu este sa ne schimbam mentalitatile. Dumnezeu sa ne dea intelepciune, sa intelegem ceva din tot ce ni se intampla!

Prim-ministrul Dacian Ciolos a venit duminica seara in fata clubului Colectiv pentru a depune un buchet de flori si pentru a tine un moment de reculegere in memoria celor 64 de persoane care au murit i.

Ciolos, la Colectiv: Schimbarea trebuie sa vina din partea noastra, a tuturor. Cel mai greu este sa ne schimbam mentalitatile. Dumnezeu sa ne dea intelepciune, sa intelegem ceva din tot ce ni se intampla! (VIDEO)

Prim-ministrul Dacian Ciolos a venit duminica seara in fata clubului Colectiv pentru a depune un buchet de flori si pentru a tine un moment de reculegere in memoria celor 64 de persoane care au murit i.

Andreea Marin a fugit din tara. Cu ce se ocupa vedeta dupa ce a anuntat ca divorteaza (FOTO)

Andreea Marin da dovada ca este o femeie independenta, iar divortul de sotul sau nu o impiedica sa faca lucrurile care ii plac. Desi numele sau a fost pe primele pagini ale ziarelor in.

Cluj: A fost inaugurat cel mai mare institut de cercetari horticole din tara

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Cluj-Napoca, a inaugurat luni, Institutul de Cercetari Horticole Avansate al Transilvaniei, acesta fiind cea mai mare institutie de acest tip din.

Traian Basescu, dupa ce Elena Udrea a solicitat sa fie folosite ca proba in instanta rapoartele SRI din perioada in care a fost ministru: Au venit informari despre ministerul dansei. Pe doamna Udrea am chemat-o de doua ori pe astfel de teme (VIDEO)

La termenul de luni din dosarul Gala Bute, Elena Udrea a solicitat sa fie folosite ca proba in instanta adresele si rapoartele Serviciului Roman de Informatii din perioada in care aceasta ocupa fu.

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )