Libnet.ro
UNICEF

20:30

FSANP, discutie cu premierul despre problemele din sistemul penitenciarelor

România Liberă România Liberă,
FSANP, discutie cu premierul despre problemele din sistemul penitenciarelor

Mai multi reprezentanti ai sindicatelor din penitenciare se vor intalni, luni la pranz, cu premierul. continuă pe România Liberă

Statul roman nu este capabil sa rezolve problemele din infrastructura de unul singur

Reporter: Avand in vedere ca toate guvernarile au sustinut ca dezvoltarea infrastructurii reprezinta unul din elementele importante din programele de guvernare, cum va explicati situatia dezastruoasa in care se afla infrastructura rutiera, feroviara si aero-portuara) din Romania? Lucian Bode: De cand sunt presedintele Comisiei pentru transporturi si infrastructura din Camera Deputatilor decembrie 2016) am initiat o serie de dezbateri in cadrul carora am adus in atentia publica toate modurile de transport. Am facut acest lucru din dorinta de a deslusi cauzele decalajului mare de dezvoltare pe care il inregistreaza Romania in privinta dezvoltarii infrastructurii de transport. Concluzia la care am ajuns analizand, toate sectoarele rutier, feroviar, aerian si naval), este ca autoritatile statului responsabile sunt niste mecanisme greoaie, care de cele mai multe ori doar vorbesc despre reforma, dar nu o aplica, care incearca sa gaseasca vinovati in afara sistemului pentru incapacitatea lor de performanta. Aceste metehne se perpetueaza din pacate de ani buni, iar rezultatele sunt cele constatate de fiecare dintre noi, zi de zi.

Viorica Dancila: Problema imunoglobulinei s-a rezolvat. Ce spune premierul despre greseala cu imunoglobina

Viorica Dancila a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate ca isi asuma greseala pe care a facut-o atunci cand a vorbit despre imunoglobina in cadrul sedintei de guvern , dar ca.

Sorin Ovidiu Vintu, despre alegerile din 2009: Nu l-am chemat pe Geoana, venea el in fiecare zi (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vintu a comentat in cadrul interviului in exclusivitate dat Sorinei Matei despre implicarea in alegerile prezidentiale din 2009, fiind cunoscut momentul in care Traian Basescu l-a acuzat in.

Claudiu Manda, despre protestatarii din fata Salii Palatului: In Germania s-a intamplat la fel; cei care au huiduit au fost luati cu jeturi de apa

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, sambata, referindu-se la protestatarii din fata Salii Palatului, unde are loc Congresul extraordinar al social-democratilor, ca oamenii au dreptul sa protesteze, dar intr-un cadru legal, noteaza Agerpres. In context, el a dat exemplul Germaniei, unde e democratie, dar manifestantii au fost luati cu jeturi de apa, intr-o situatie similara.

Adevarul despre bataia din clubul milionarilor! De ce s-au incaierat interlopii si cum s-a sfarsit, de fapt, totul!

In urma cu doua zile, mai multi interlopi au pornit un scandal care putea degenera la cel mai urat mod cu putinta. Scandalul a izbucnit din cauza lui Dani a lui Nikos, interlop devenind celebru dupa ce a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )