Libnet.ro
UNICEF

01:05

FSB l-a arestat pe Hristos. Cine este liderul religios care pretinde ca este reincarnarea Mantuitorului

Antena3 Antena3,
FSB l-a arestat pe Hristos. Cine este liderul religios care pretinde ca este reincarnarea Mantuitorului

Serghei Torop, liderul unei secte religioase din Rusiacare sustine ca este reincarnarea lui Iisus Hristos, a fost arestat de agentii FSB Agentia de Securitate a Federatiei Ruse) intr-o operatiune in care au fost implicate numeroase vehicule de politie, ambulante si elicoptere, relateaza presa internationala. continuă pe Antena3

Cine este fiul lui Ludovic Orban. Tudor, implicat intr-un scandal la scoala

Ludovic Orban, premierul Romaniei, in viata publica este deja cunoscut si vazut de o lume intreaga. insa, in spatele usilor inchise, Orban este sot, tata si cap de familie. Tudor Orban, fiul acestuia, se pare ca a avut ceva probleme la scoala, cand era mai mic. Cine este fiul lui Ludovic Orban in urma cu .

Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi. De cand sunt cei doi, de fapt, intr-o relatie

Lui Ianis Hagi ii prieste la Rangers. Astfel, romanul a dat o pasa de gol in ultima etapa din Scotia si este in turul trei preliminar din Europa League. Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi Si asta nu e tot. Se pare ca lui Ianis Hagi ii merge bine si in viata personala.

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

Povestea romanului care il serveste pe Papa Francisc. Cine este Petru Tampau, de fapt. VIDEO

In acest articol va vom prezenta povestea romanului din Vrancea, care, de sase ani, ii serveste mancarea Papei Francisc. Din primele zile imi stia numele. Mai multe detalii despre chelnerul care sta la aceeasi masa cu liderul spiritual, in continuare. Povestea chelnerului roman de la masa Papei Francisc Petru Tampau este un chelner roman care .

Cine este Adrian Gutila, tatal Danei Budeanu

Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, este fiica lui Adrian Gutila si a arhitectei Lucretia Gutila. Vedeta este cunoscuta in mediul online pentru sfaturile vestimenatre pe care le ofera, iar mai nou se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )