Libnet.ro
UNICEF

06:00

FSLI cere noului Guvern al Romaniei renuntarea la costul standard per elevprescolar si alocarea a 6% din PIB pentru educatie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FSLI cere noului Guvern al Romaniei renuntarea la costul standard per elevprescolar si alocarea a 6% din PIB pentru educatie

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant solicita noului Guvern al Romaniei regandirea sistemului de finantare a sistemului de educatie si alocarea, in noul an bugetar, a 6% din PIB pentru acest sector de activitate si eliminarea costului standard. continuă pe Wall-Street Ro

FSLI cere regandirea sistemului de finantare a sistemului de educatie

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere noului Guvern regandirea sistemului de finantare a sistemului de educatie si alocarea, in noul an bugetar, a 6% din PIB pentru acest domeniu.

Rares Bogdan a spus adevarul despre pensii! Decizie neasteptata, dupa investirea noului Guvern

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a facut o dezvaluire neasteptata despre pensiile romanilor. Odata cu investirea noului Guvern, la carma caruia se afla Ludovic Orban, multi s-au intrebat ce se va intampla la acest capitol. Vestea din partea fostului moderator Realitatea TV a reusit sa surpinda, venind inainte de prima sedinta a noului Executiv, ce are .

Misiune imposibila? Sarcinile noului guvern si elita tarii

Ce-i desparte pe romani de un stat eficient? Ce sarcini are noua putere? Nu inapoierea administrativa si economica e marea problema a guvernului Orban sau cat va reusi sa se mentina. Ci o elita partial defecta. Pariul major al Romaniei de azi nu e doar gaura uriasa in bugetul jefuit de PSD pentru a imparti cadouri clientelei politice.

PMP cere viitorului Guvern reducerea numarului de parlamentari la 300 si oprirea exodului de creiere din Romania. Marius Pascan: Sa acordam importanta cuvenita si Republicii Moldova (VIDEO)

PMP cere viitorul premier sa promoveze legislatia pentru reducerea numarului de parlamentari la 300, intrucat poporul vota acest lucru, prin referendum, in anul 2009, a afirmat Marius Pascan, in plenul reunit al.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )