Libnet.ro
UNICEF

14:15

FSLI: Guvernul sa cumpere calculatoare pentru elevi din fondurile alocate anterior hranei acestora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FSLI: Guvernul sa cumpere calculatoare pentru elevi din fondurile alocate anterior hranei acestora

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) a solicitat, miercuri, Guvernului, sa cumpere calculatoare pentru elevi din banii nefolositi din Programul pentru scoli, care oferea elevilor alimente la scoala. continuă pe Ziarul Bursa

Planuri prea ambitioase: cum vrea Guvernul sa cumpere tablete pentru elevi si de ce s-ar putea sa fie inutile

Guvernul a constatat, in timpul crizei medicale, ceea ce era evident de multa vreme: faptul ca foarte multi elevi din tara asta n-au acces la internet si nici la dispozitive inteligente. Acum,.

IN EVENTUALITATEA UNUI NOU VAL EPIDEMIOLOGIC Guvernul se pregateste sa sprijine cu echipamentele necesare cursurile online pentru elevi

Guvernul cauta solutii pentru dezvoltarea cursurilor online in eventualitatea declansarii unui nou val epidemiologic in aceasta toamn, anunta Florica Chereches, Vicepresedinte al Comisiei pentru invatamant din Camera Deputatilor intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

MLPDA anunta ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges

Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA) a anuntat, miercuri, ca va achizitiona echipamente medicale anti-COVID pentru Ambulatoriul din Curtea de Arges prin Programul Operational Regional POR) 2014-2020.

Adriana Antoni, poezie emotionanta pentru eroii din linia intai

Adriana Antoni a compus o poezie emotionanta pentru eroii din lina intai, numita Soldatii nostri. Artista a recitat versurile, la Antena 3, intr-o interventie care i-a emotionat pe telespectatori.

Ministrul Educatiei admite ca statul n-a facut nimic pentru comunitatile din care provin 250.000 de elevi

Cursurile acestui an scolar au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, iar ministrul Educatiei s-a vazut obligat sa caute solutii. Numai ca lectiile online nu-s pentru toata lumea,.

Premierul Orban, la 30 de ani de la Podul de Flori: Guvernul Romaniei face un act de fraternitate pentru cetatenii din Republica Moldova si doneaza 16,5 milioane de lei in lupta cu COVID-19 (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, cand se implinesc 30 de ani de la Podul de Flori, sau trecerea libera a Prutului, ca Guvernul Romaniei face un gest de fraternitate catre cetatenii din Re.

CEC Bank: credit ipotecar pentru medicii din spitalele in care se trateaza pacientii bolnavi de COVID-19

CEC Bank completeaza oferta de credite destinata salariatilor institutiilor medicale care lupta impotriva COVID-19 cu credite pentru locuinte mai avantajoase decat cele prin Prima Casa.

Franta nu va impune carantina pentru cetateni din UE sau din Marea Britanie

Franta nu va impune masuri de carantina pentru cetateni care vin din alte state UE, din Spatiul Sche.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )