Libnet.ro
UNICEF

01:05

FT: India confirma producerea unui atac cibernetic la o centrala nucleara

Hotnews Hotnews,
 FT: India confirma producerea unui atac cibernetic la o centrala nucleara

Guvernul Indiei a confirmat ca cea mai noua centrala nucleara a fost vizata de un atac informatic, situatie care expune la spionaj cibernetic un sector esential al tarii, informeaza cotidianul Financial Times, poate necesita abonament) citat de Mediafax. Centrala nucleara Kudankulam a fost atacata cu un virus informatic pentru extragerea datelor asociat entitatii Lazarus Group, afirma experti informatici. Lazarus Group are legaturi cu doua retele de hackeri sustinute de Coreea de Nord. continuă pe Hotnews

IN URMA UNUI ATAC CIBERNETIC IMPOTRIVA UTILIZATORILOR WHATSAPP: Facebook da in judecata firma israeliana NSO

Facebook a anuntat marti ca a dat in judecata firma israeliana de supraveghere cibernetica NSO Group, pe care o acuza ca a efectuat un atac informatic impotriva utilizatorilor platformei WhatsApp, mai devreme in acest an, transmite Reuters.

Georgia a fost victima unui atac cibernetic de proportii ce aminteste de cel din 2008 cand tara a fost cinci zile in razboi cu Rusia

Cateva mii de site-uri din Georgia nu au mai putut fi accesate luni, dupa ce un furnizor important de servicii de internet a fost atacat de hackeri. Au fost inaccesibile si site-uri guvernamentale, dar si cele ale unor companii private si ale unor televiziuni. in unele cazuri hackerii au postat o poza cu fostul presedinte georgian Mikhail Saakashvili si textul Ill be back. Atacul le-a amintit multora de cel petrecut in 2008, cand tara s-a aflat pentru cateva zile in razboi cu Federatia Rusa.

Atac cibernetic masiv in Georgia cu un mesaj de la un fost presedinte

Un atac cibernetic masiv a vizat luni Georgia, fiind afectate site-uri ale presedintiei, unor tribunale si institutii de presa.

Atac CIBERNETIC masiv impotriva principalelor institutii ale statului: Cel putin 2.000 de site-uri vizate de hackeri

Atac cibernetic de amploare in Georgia. Aproximativ 2. 000 de site-uri, intre care cele ale presedintiei, unor tribunale si media au fost vizate, luni, de hackeri.

Atac cibernetic masiv impotriva principalelor institutii din Georgia

Aproximativ 2. 000 de site-uri internet georgiene, intre care cele ale presedintiei, unor tribunale si media au fost vizate luni de un atac cibernetic masiv, au anuntat mai multi responsabili din aceasta mica fosta republica sovietica din Caucazul de.

ASOCIATIA DARUIESTE VIATA: Suntem tinta unui atac furibund al politicienilor

Fondatoarele Asociatiei Daruieste Viata au anuntat joi ca, impreuna cu specialisti si medici, vor reface de la zero Spitalul Marie Curie, avand o agenda secreta. Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu au vorbit despre proiect, dupa ce au atras atentia ca sunt tinta unui atac furibund al politicienilor, referire la recentele afirmatii ale Gabrielei Firea, primarul Capitalei.

Facebook da in judecata firma israeliana NSO, pentru un atac cibernetic impotriva WhatsApp

Facebook a anuntat marti ca a dat in judecata firma israeliana de supraveghere cibernetica NSO Group, pe care o acuza ca a efectuat un atac informatic impotriva utilizatorilor platformei WhatsApp, in cursul acestui an, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )