Libnet.ro
UNICEF

22:15

Fuga Nadiei, reeditata in Iran: Cea mai iubita sportiva a tarii a plecat in Olanda si s-a pozat fara valul islamic

Adevărul Adevărul,
Fuga Nadiei, reeditata in Iran: Cea mai iubita sportiva a tarii a plecat in Olanda si s-a pozat fara valul islamic

Intr-un moment in care regimul dictatorial de la Teheran incearca din rasputeri sa promoveze un asa-zis atasament al poporului de figurile emblematice ale tarii, a venit o lovitura crunta: Kimia Alizadeh, singura medaliata olimpica din istoria Iranului, s-a refugiat in Olanda. continuă pe Adevărul

Lidia Buble, cea mai socanta aparitie de pana acum. Cum a fost fotografiata iubita lui Razvan Simion

Cantareata si-a petrecut sarbatorile de iarna departe de Razvan Simion. Artista a dezvaluit si motivul pentru care nu a petrecut sarbatoile in compania partenerului de viata, ci doar in familie. Lidia Buble, cea mai socanta aparitie de pana acum Dar asta nu este tot. Tanara solista a reusit sa socheze audienta, pe retelele de socializare, .

VIDEO Iranul publica primele imagini cu atacul asupra trupelor SUA si pretinde ca a ucis cel putin 80 de americani. Trump: Totul este bine! Avem cea mai puternica armata din lume

Televiziunea de stat din Iran sustine ca cel putin 80 de teroristi americani au fost ucisi in urma atacului cu 15 rachete lansate de Teheran asupra bazelor militare ale SUA din Irak, afirmand ca niciuna dintre rachete nu ar fi fost interceptate, scrie Reuters. Desi au difuzat imagini cu atacul, iranienii nu au prezentat insa niciun fel de dovada privind pierderile pe care le-ar fi inregistrat SUA. Trump sustine insa ca totul este bine si ca SUA au cea mai puternica armata din lume. Surse militare americane spun ca trupele au fost avertizate si au putut sa se adaposteasca din timp in buncare. 35: Jens Stoltenberg a spus miercuri ca NATO ar putea sa contribuie mai mult la stabilitatea regionala din Orientul Mijlociu. 55: Bagdadul a anuntat miercuri ca-l va convoca pe ambasadorul Iranului pentru incalcarea suveranitatii sale. 18:30 Donald Trump: Niciun american nu a fost ranit in atacurile de azi noapte17:42 Erdogan si Putin fac apel la retinere16:15 Presedintele Rohani: A fost limpede ca nu dam inapoi din fata Americii.

VOLA.RO: Ianuarie, cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion

Tarife cu pana la 60% mai mici in prima luna a anului la bilete de avion * Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre Londra, Roma si Bruxelles Luna Ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, diferenta fata de restul anului fiind de pana la 60%, potrivit unei analize anuale realizata de platforma de rezervari bilete de avion Vola. ro.

Iohannis: Orban este cea mai buna solutie de premier, fie plin, fie interimar Raspunsul sefului statului la intrebarea daca va fi prima optiune de premier si dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este foarte multumit de felul in care Ludovic Orban isi face treaba ca premier, acesta fiind cea mai buna solutie. intrebat insa daca va fi prima sa optiune de premier, dupa alegerile anticipate sau la termen, Iohannis a evitat un raspuns transant: Daca aveti alta intrebare.

IN DECEMBRIE: Preturile mondiale la alimente au atins cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a relansarii preturilor la cereale, a informat joi, Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters, citata de Agerpres.

PSD: Intentia PNL privind declansarea anticipatelelor - cea mai mare farsa electorala

Social-democratii sustin ca alegerile anticipate reprezinta cea mai mare farsa electorala, prin care PNL incearca sa evite consecintele anularii majorarilor de pensii si salarii.

Raport alarmant. Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani.

Preturile mondiale la alimente au atins in decembrie cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani

Preturile mondiale la alimente au crescut in decembrie, pentru a treia luna consecutiv, atingand cea mai ridicata valoare din ultimii cinci ani, ca urmare a najorarii puternice a preturilor la uleiurilor vegetale, zahar si lactate, precum si a.

Ce pasiuni are cea mai batrana femeie din lume, care tocmai a implinit 117 ani

Kane Tanaka, cea mai batrana femeie din lume, a implinit venerabila varsta de 117 ani. Potrivit autoritatilor din Japonia, femeia s-a nascut prematur in 1903.

Dieta cu apa calda, cea mai simpla cura de slabire. Transformari uimitoare ale siluetei

Vrei sa slabesti? incepe prin a-ti detoxifia organismul, iar cea mai simpla metoda pentru a face acest lucru este consumul de apa calda. inlocuieste apa rece cu apa usor incalzita si vei vedea cum corpul tau se va transforma dupa doar cateva zile. Nu doar ca talia se va subtia semnificativ, insa vei scapa si de esentuale crampe sau dureri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )