Libnet.ro
UNICEF

14:01

Ce functie vrea Vasile Blaga daca PNL va avea majoritate in Parlament

România Liberă România Liberă,
Ce functie vrea Vasile Blaga daca PNL va avea majoritate in Parlament

Co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, miercuri seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca isi poate asuma functia de presedinte a Senatului daca PNL va avea majoritate in Parlament. continuă pe România Liberă

Vasile Blaga: Partidul National Liberal, rezultat din fuziunea PNL cu PDL, a fost inregistrat in Registrul partidelor politice

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri ca Partidul National Liberal, rezultat din fuziunea PNL cu PDL, este inregistrat incepand de marti in Registrul partidelor politice, informeaza Agerpres. De.

Liviu Dragnea, despre negocierile PNL cu social-democratii exclusi din partid: Echipa Geoana-Vanghelie s-a marit cu Vasile Blaga

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, prezent la Comitetul Excutiv National al PSD de la Sinaia, ca echipa Geoana-Vanghelie s-a marit cu Vasile Blaga, facand referire la negocierile.

Vasile Blaga mizeaza pe sprijin din partea lui Marian Vanghelie si Mircea Geoana pentru a darama guvernul Ponta

Copresedintele PNL Vasile Blaga se bazeaza pe sprijinul primarului Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si a aliatului sau, Mircea Geoana, pentru a darama guvernul condus de Victor Ponta. Blaga a declarat .

Vasile Blaga, despre audierea Elenei Udrea la DNA: Oricine poate sa greseasca, dar partidul nu

Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat ca Justitia isi face datoria, referitor la audierea la DNA a Elenei Udrea, si subliniaza ca, in calitate de membru de partid, oricine poate sa greseasca, dar.

Vasile Blaga: Niciodata n-a fost conditionata numirea in functii de plati catre partid. Un om poate gresi, partidul niciodata

Fostul presedinte al PDL si actualul co-presedinte al PNL Vasile Blaga a declarat ca niciodata nu a fost conditionata numirea in functii de plati catre partid, facand referire la acuzatiile fostului.

Vasile Blaga: Participarea unei parti din PSD la sustinerea unei noi majoritati ESTE POSIBILA

Vasile Blaga, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu vede posibila, in urmatorii doi ani, o coalitie a PNL cu un PSD condus de Victor Ponta.

VIDEO. Vasile Blaga: Participarea unei parti din PSD la sustinerea unei noi majoritati ESTE POSIBILA. Discutam si cu Geona

Vasile Blaga, co-presedintele Partidului National Liberal, a declarat, miercuri seara, la Realitatea Tv, ca nu vede posibila, in urmatorii doi ani, o coalitie a PNL cu un PSD condus de Victor Ponta.

Vasile Blaga: Gabriel Sandu minte in declaratiile de la DNA. imi explic de ce vechii liberal il numeau Petre Ispirescu

Presedintele PDL, Vasile Blaga, sustine ca el si colegii sai nu au luat niciun ban de la Gabriel Sandu care, in opinia sa minte de ingheata apele in marturisirile de la DNA, informeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )