Libnet.ro
UNICEF

07:15

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea ajuta Spitalul Fundeni in lupta impotriva coronavirusului

Antena3 Antena3,
Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea ajuta Spitalul Fundeni in lupta impotriva coronavirusului

In contextul in care sistemul national de sanatate se confrunta cu o provocare epidemiologica fara precedent, Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei a luat decizia de a contribui la achizitionarea unei unitati exterioare de triaj pentru pacientii critici, indispensabila pentru protejarea pacientilor, dar si a corpului medical din Spitalul Fundeni. continuă pe Antena3

Profesorul Dan Voiculescu, apel la solidaritate

Profesorul Dan Voiculescu vine cu o profetie. Criza actuala se va calma pana la Paste, pentru ca romanii in aceasta perioada au redescoperit solidaritatea autentica, iar izolarea fortata le-a reamintit cat de puternic si necesar este instinctul nostru social. Astfel, vom putea impreuna sa invingem pandemia, spune Dan Voiculescu.

Sectie exterioara de triaj la Institutul Fundeni

Institutul Clinic Fundeni are nevoie urgenta de o unitate exterioara de triaj a pacientilor critici. Fundatia Dan Voiculescu raspunde acestui apel si contribuie la achizitionarea acestei unitati.

PENTRU A AJUTA LA COMBATEREA CORONAVIRUSULUI SUA analizeaza posibilitatea atenuarii sanctiunilor impotriva Iranului

Secretarul american de Stat Mike Pompeo a evocat, marti, posibilitatea ca Statele Unite sa analizeze atenuarea sanctiunilor impuse Iranului si altor tari, pentru a ajuta la combaterea epidemiei de coronavirus, dar nu au fost oferite semne concrete sa intentioneaza sa faca acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )