Libnet.ro
UNICEF

19:31

Funeralii de stat in Franta pentru Jacques Chirac. LIVE VIDEO

Antena3 Antena3,
Funeralii de stat in Franta pentru Jacques Chirac. LIVE VIDEO

Mii de oameni s-au asezat luni la cozi, pe o vreme ploioasa, la Paris, pentru a-si lua adio de la fostul presedinte al Frantei, Jacques Chirac, inaintea funeraliilor de stat, relateaza DPA. Asa cum s-a putut. continuă pe Antena3

VIDEO Franta si-a luat adio de la Jacques Chirac, in prezenta a numerosi lideri straini

Franta si-a luat luni adio de la fostul presedinte Jacques Chirac, care a fost inmormantat in stricta intimitate la Paris, dupa ce a primit omagiul a circa 80 de personalitati straine, printre care si Vladimir Putin, scrie AFP.

Franta in lacrimi: PRIMELE IMAGINI de la inmormantarea fostului presedinte Jacques Chirac (GALERIE FOTO)

Este zi de doliu national in Franta. Luni i se aduce ultimul omagiu fostului presedinte Jacques Chirac, decedat la varsta de 86 de ani. Onorurile militare au locla Domul Invalizilor, unde a fost depus.

Un minut de reculegere in memoria fostului presedinte Jacques Chirac pe toate stadioanele din Franta

Federatia Franceza de Fotbal FFF) a cerut ca pe toate stadioanele din Franta sa fie tinut un minut de reculegere la meciurile din week-end, in memoria fostului presedinte Jacques Chirac, decedat joi, informeaza lequipe. fr.

30 de sefi de stat vor veni luni la funeraliile fostului presedinte al Frantei Jacques Chirac

Aproximativ 30 de sefi de stat si de guvern din intreaga lume si-au anuntat venirea la Paris luni, pentru funeraliile fostului presedinte francez Jacques Chirac. Moartea lui Chirac inchide o era, cea a lui De Gaulle.

Lideri de stat de pe tot Globul vor merge, luni, la Paris: Fostul presedinte francez Jacques Chirac va fi condus pe ultimul drum

Aproximativ 30 de sefi de stat si de guvern vor veni la Paris, luni, pentru a-i aduce un omagiu fostului presedinte francez Jacques Chirac, care a decedat joi, la varsta de 86 de ani, a anuntat sambata Palatul El.

Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, va participa la funeraliile lui Jacques Chirac. Fostul presedinte al Frantei va fi condus, luni, pe ultimul drum, in prezenta a 30 de sefi de stat si de guvern

Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe, va participa, luni, la funeraliile lui Jacques Chirac, fostul presedinte al Frantei, care a decedat joi, la varsta de 86 de ani, anunta MAE, printr-un comunicat de.

VIDEO Francezii si-au luat adio de la Jacques Chirac

Francezii si-a luat adio luni de la fostul lor presedinte Jacques Chirac 1995-2007), care a fost inhumat intr-un cadru foarte restrans, la Paris, dupa un omagiu solemn in prezenta a circa 80 de personalitati din strainatate, transmite AFP.

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 30 septembrie

Productia serialului Vlad de la Pro TV, a debutat in urma cu 4 saptamani, cu sezonul al doilea, pe 9 septembrie si este difuzata in fiecare luni, de la 20. Serialul, inspirat din povestea lui Monte Cristo, spune povestea lui Adrian Anutei, un barbat care a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a fost invinovatit .

iUmor Live Video Online pe Antena 1 Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Emisiunea iUmor continua in seara aceasta de la ora 20:00 pe Antena 1. Sezonul 7 din iUmor se va difuza in fiecare seara de vineri incepand cu 13 septembrie 2019. Prezentatorii sunt Serban Copot si Dan Badea cel care l-a inlocuit pe Vlad Grigorescu in sezonul sase). Cei trei jurati sunt aceeasi ca in sezonul .

Vocea Romaniei Live Video Online pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 27 septembrie

Cel de-al noualea sezonal talent show-uluiVocea Romaniei a debutat pe 6 septembrie 2019 la Pro TV. Pavel Bartos revine in functia de prezentator. in sezonul 9, Andra este inlocuita de Horia Brenciu, in timp ce Smiley, Irina Rimes si Tudor Chirila isi pastreaza rolurile de antrenori. Ai AICI momentele de la Vocea Romaniei din seara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )