Libnet.ro
UNICEF

21:00

Au furat 10 milioane de lei de la banca la care lucrau, dar au incaput pe mana ofiterilor anticoruptie

Adevărul Adevărul,
Au furat 10 milioane de lei de la banca la care lucrau, dar au incaput pe mana ofiterilor anticoruptie

Conducerea filialei din raionul Rascani a Bancii de Economii a fost retinuta de catre ofiterii CNA si procurorii anticoruptie. E vorba despre directorul filialei, contabilul-sef adjunct si seful depozitului de valori, care sunt cercetati penal pentru delapidare de mijloace financiare in proportii deosebit de mari, suma estimata depasind 10 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Sase gari CFR au fost reconditionate cu fonduri europene de 119,3 milioane lei

Compania Nationala de Cai Ferate CFR) SA a receptionat in primul semestru al acestui an sase gari, modernizate cu fonduri europene, a caror valoare contractuala se ridica la 119,3 lei milioane lei, in Slatina, Resita Sud, Zalau, Bistrita Nord, Giurgiu Oras si Botosani, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,9 milioane euro).

Prodplast se mai imprumuta cu 4 milioane lei

Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor companiei Prodplast PPL) a aprobat astazi majorarea cu o suma de pana la 4 milioane lei a unui imprumut al societatii la UniCredit Tiriac Bank, informeaza un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Petrom a vandut gaze de 15,3 milioane lei prin BRM

Petrom a vandut, la finele saptamanii trecute, gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei 3,5 milioane de euro) prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

Petrom a vandut gaze de 15,3 milioane lei prin Bursa Romana de Marfuri. Pretul este mai mic decat cel platit reglementat de consumatorii non-casnici

Petrom a vandut joi gaze naturale in valoare de 15,3 milioane de lei 3,5 milioane de euro) prin Bursa Romana de Marfuri BRM).

Afacerea care ingroapa un regim de putere. MITA de 10 milioane de euro in afacerea ALRO

Fostul procuror Eugen Iacobescu, inlaturat din sistem dupa ce ar fi descoperit implicarea lui Mircea Basescu in afacerea mondiala, a declarat ca in celebrul dosar ALRO, in care procurorii s-au grabit sa dea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )