Libnet.ro
UNICEF

22:00

A furat plasa de sarma de pe munte pentru sustinerea unei conducte

Adevărul Adevărul,
A furat plasa de sarma de pe munte pentru sustinerea unei conducte

Un tanar din comuna Pades a fost prins in flagrant de catre oamenii legii in timp ce sustragea de pe un versant, plasa de sarma si piloni metalici, amplasati pentru sustinerea unei conducte fortata de aductiune a apei din lacul Cerna. continuă pe Adevărul

Primarul din Caransebes a vandut un munte pentru suma de 1 milion de lei unui cetatean italian

Un munte cu o suprafata de peste 400 de hectare a fost vandut cu un milion de lei, in urma cu patru ani, de Primaria orasului Caransebes, unui cetatean italian. Afacerea i-a adus edilului Ion Marcel Vela.

Sase indieni, condamnati la inchisoare pe viata pentru violarea unei turiste.

Sase cetateni indieni acuzati de violarea in grup a unei turiste elveteiene, in varsta de 39 de ani, care efectua o calatorie cu bicicleta in India, in martie, au fost condamnati la inchisoare pe viata de un tribunal, in centrul tarii, informeaza Mediafax. Toti cei acuzati au fost condamnati, iar noi suntem multumiti de verdict, a declarat procurorul Rajendra Tiwari, dupa anuntarea hotararii judecatoresti, scriu agentia PTI si presa locala. Cei sase au fost arestati la putin timp dupa .

Cinci persoane, retinute de DIICOT Bucuresti pentru traficarea unei fete de 11 ani.

Cinci persoane au fost retinute de procurorii DIICOT Bucuresti pentru trafic de minori, dupa ce o fata de 11 ani ar fi fost transferata de parintii sai altor trei persoane, care ar fi agresat-o si ar fi obligat-o sa presteze diferite activitati casnice, informeaza DIICOT, conform Mediafax. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a cinci inculpati, cu varste .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )