Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furt dintr-un magazin din Targu Jiu. Un adolescent a intrat dupa tejghea si a sustras incasarile

Adevărul Adevărul,
Furt dintr-un magazin din Targu Jiu. Un adolescent a intrat dupa tejghea si a sustras incasarile

Un adolescent din municipiul Targu Jiu, in varsta de 18 ani, este acuzat de furt. Acesta ar fi sustras incasarile unui magazin, profitand de neatentia patronului. continuă pe Adevărul

Senzatii tari la inaltime: Flaviu Cernescu a facut mai multe acrobatii pe un turn inalt de 256 de metri din Targu Jiu

Flaviu Cernescu a ajuns in atentia presei straine. Cunoscut ca un pasionat al sportului extrem, romanul s-a catarat pe cosul de fum dezafectat al CET-ului de la Targu-Jiu, inalt de 256 de me.

Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu

Marturisire socanta a unei femei din Targu Jiu care a trait catastrofa din Italia: Am mers peste daramaturi desculta, de mana cu sotul meu.

Octavian Lupulescu si-a dat demisia din Consiliul Local Targu Jiu. Se va intoarce pe un post de consilier in cadrul Ministerului Educatiei

Consilierul local al municipiului Targu Jiu din partea PNL, Octavian Lupulescu, si-a depus, astazi, demisia din functiei. Acesta va revenit pe un post de consilier in cadrul Ministerului Educatiei.

Victorie a Stelei in partida de la Targu Jiu

Steaua Bucuresti s-a impus in deplasare, sambata seara, cu scorul de 1-0 0-0) in meciul cu Pandurii Targu Jiu, intr-o partida din din etapa a 6-a a Ligii I de fotbal. Soarta.

Excursie la Dunare pentru persoanele cu dizabilitati de la Centrul Christian

Peste 60 de persoane cu dizabilitati care frecventeaza Centrul de zi Christian din Targu Jiu, precum si insotitori ai acestora, au fost, sambata, 27 august, intr-o excursie de neuitat.

Un tanar a ramas blocat pe turnul CET

Un tanar s-a urcat pe turnul CET din Targu Jiu pentru a-si face poze la o inaltime de peste 250 de metri, insa nu a mai putut sa coboare.

Dosarul pentru includerea Ansamblului Calea Eroilor in patrimoniu UNESCO va fi depus din nou peste trei ani

Dosarul pentru includerea Ansamblului monumental Calea Eroilor de la Targu Jiu, realizat de marele sculptor Constantin Brancusi, in patrimoniul UNESCO va fi redepus peste trei ani.

Raed Arafat, viata in ROZ! Cum arata vila din Targu Mures a sefului SMURD (FOTO)

Raed Arafat, seful SMURD, si-a cumparat vila de 170 de metri patrati in anul 2001, pe cea mai aranjata strada dintr-o comuna aflata la doar 7 kilometri de Targu Mures. Vecinii sustin ca.

O persoana care a fost ranita in explozia de sambata dintr-un bloc din Capitala va fi transportata la Sofia deoarece nu are loc in spitalele din tara (VIDEO)

Ministerul Sanatatii a anuntat ca una dintre victimele exploziei de sambata din Bucuresti, barbatul de 78 de ani cu arsuri de gradul 2 si 3 pe 60% din suprafata corpului, va fi transportata la Sofia i.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )