Libnet.ro
UNICEF

14:15

Furtul Secolului din Republica Moldova - Premierul Gaburici cere supravegherea lui Ilan Shor pentru ca acesta sa nu fuga din tara. / Presedintele Timofti: Am problemele mele la care ma gandesc in alta parte acuma

Hotnews Hotnews,
 Furtul Secolului din Republica Moldova - Premierul Gaburici cere supravegherea lui Ilan Shor pentru ca acesta sa nu fuga din tara. / Presedintele Timofti: Am problemele mele la care ma gandesc in alta parte acuma

Premierul moldovean Chiril Gaburici a cerut supravegherea stricta a omului de afaceri Ilan Shor, pentru a exclude plecarea din tara a acestuia. Solicitarea a fost adresata ministerului Afacerilor Interne, la sedinta operativa a Cabinetului de ministri din aceasta dimineata, care s-a desfasurat la Ministerul Justitiei, informeaza Unimedia. continuă pe Hotnews

REPORTAJ Detinutii din Republica Moldova evadeaza prin lectura

Viata unui om este o carte scrisa zi de zi. Ajunsi la cel mai sumbru capitol, persoanele condamnate din Republica Moldova au nevoie de diverse ocupatii, pentru a-si face detentia mai usoara. O buna parte alege sa-si petreaca timpul citind, o metoda buna de autoeducare, astfel incat urmatoarea etapa a vietii lor sa aiba un alt sens.

Liberalii cer suspendarea magazinelor duty-free din Republica Moldova

Fractiunea parlamentara a Partidului Liberal a depus o sesizare la Curtea Constitutionala privind controlul constitutionalitatii unor dispozitii din Codul Vamal, care, potrivit liberalilor, legalizeaza evaziunea fiscala prin intermediul magazinelor duty-free, transmite IPN.

100 de televiziuni si radiouri cu ochii pe campania electorala din Republica Moldova

Cel putin 100 de radiodifuzori vor reflecta campania electorala pentru alegerile locale generale din 14 iunie. Pana in prezent, Consiliul Coordonator al Audiovizualului a aprobat declaratiile privind politica editoriala pentru campania electorala a 52 de posturi de televiziune si 48 de posturi de radio, transmite IPN.

Avocatul poporului din Republica Moldova vrea sa fie aproape de oameni

Ombudsmanul Republicii Moldova, Mihail Cotorobai, si-a inceput oficial activitatea si a declarat ca scopul sau de baza va fi crearea unei relatii bazate pe incredere cu societatea civila.

Doua companii din Republica Moldova pot vinde carne in Rusia

Serviciul federal de control veterinar si fitosanitar din Rusia Rosselhoznadzor a ridicat embargoul la carne pentru doua companii din Republica Moldova.

Premierul Gaburici: Republica Moldova are nevoie de un acord cu FMI

Daca nu se ajunge la un acord cu Fondul Monetar International, va urma o perioada foarte grea pentru Republica Moldova si va fi nevoie de recurs la diferite actiuni, de genul reducerii in masa de cadre, stoparii investitiilor, a declarat premierul Chiril Gaburici in cadrul unui interviu pentru Radio Europa Libera.

Sefa DNA, invitata de Gaburici in Republica Moldova. Initiativa face parte din strategia anticoruptie a guvernului moldovean

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va face o vizita in Republica Moldova la invitatia premierului Gaburici pentru a incuraja autoritatile de la Chisinau in lupta anticoruptie.

Sefa DNA a fost invitata in Republica Moldova sa incurajeze autoritatile in lupta anticoruptie

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, va intreprinde o vizita de lucru in Republica Moldova, saptamana viitoare, la invitatia premierului Chiril Gaburici, potrivit unui comunicat emis de Executivul de la Chisinau.

Republica Moldova nu a fost reprezentata la parada militara de amploare de la Moscova

Republica Moldova sarbatoreste pe 9 mai 70 de ani de la victoria asupra fascismului, asa cum s-a angajat prin Hotararea statelor-membre CSI privind pregatirile pentru sarbatorirea jubileului de 70 de ani de la Biruinta poporului sovietic in Marele Razboi pentru Apararea Patriei, semnata din partea Moldovei) pe 5 decembrie 2012, la Ashabad, de catre premierul de atunci al Republicii Moldova, Vlad FilatNiciun militar si niciun oficial al Armatei Nationale a Moldovei nu a participat, insa, in acest an, la parada militara de la Moscova, Chisinaul ignorand invitatia Rusiei, informeaza Jurnal. md.

Tinerii sculptori din Republica Moldova si-au demonstrat talentul in cadrul unei expozitii

Peste 20 de sculpturi realizate de studentii Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice au fost prezentate in cadrul unei expozitii la Centrul de Cultura si Istorie Militara organizata cu ocazia aniversarii a 10 ani de la infiintarea Catedrei de Ceramica, Prelucrarea Artistica a Metalelor si Sculptura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )