Libnet.ro
UNICEF

22:00

Furtuna Ciara a lovit crunt Romania! Care sunt primele orase afectate. Imagini infioratoare

Playtech Playtech,
Furtuna Ciara a lovit crunt Romania! Care sunt primele orase afectate. Imagini infioratoare

Furtuna Ciara a ajuns deasupra Romaniei, iar un nor urias a acoperit un oras, dand fiori locuitorilor. Imginile surprinse de localnici. Furtuna Ciara a lovit Romania Furtuna Ciara face ravagii in Europa. Sute de zboruri au fost anulate in Germania si zeci de mii de case au ramas fara electricitate in nordul Europei, din cauza . continuă pe Playtech

Furtuna Ciara face ravagii in Europa. Cladiri distruse, copaci cazuti, sute de zboruri anulate

Furtuna Ciara face ravagii in Europa. in Marea Britanie, rafalele de vant au atins viteze record, iar mai multe rauri au iesit din matca dupa ce precipitatiile au cazut ore in sir.

Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar. Iata care sunt valorile totale pentru monedele de circulatie internationala? Care este starea Indicelui ROBOR pentru azi, 10 februarie? Curs valutar BNR pentru luni, 10 februarie Fluctuatiile monedei euro au surprins pe toata lumea, cel putin in ultima perioada. Leul romanesc s-a .

Furtuna Ciara continua sa faca ravagii in Occident. MAE, atentionare de calatorie referitoare la un stat UE foarte tranzitat de romani

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Tarilor de Jos ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile.

ATENTIONARE de calatorie MAE: FURTUNA Ciara face RAVAGII in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca, in conformitate cu datele tr.

ALERTA METEO! Vesti extrem de iNGRIJORATOARE despre vremea din Romania! Care sunt JUDETELE VIZATE!

Ninsorile si gerul parasesc treptat Romania, astfel ca vremea se va incazi in urmatoarele zile.

SOC! BANI in PLUS la PENSIE din 2021. Afla care sunt categoriile de ROMANI VIZATE si de ce ACTE ai NEVOIE!

Pensionarii ar putea primi 650 de lei in plus, incepand cu anul viitor, daca un proiect de lege va ajunge sa se aplice. Este vorba despre Ordonanta nr. 112010 aGuvernului,care vine in ajutorul.

Combinatii de zodii. 10 cupluri care sunt fericite impreuna si 10 care doar se prefac

Combinatii de zodii. Fiecare om are in minte modelul perfect cand este voba despre iubirea adevarata. Altora, insa nu le place sa priveasca cuplurile fercite care se tin de mana, se saruta mereu sau se ating non-stop). Unor oameni le place sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului alaturi de jumatatea lor, altii, insa, doar se prefac.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )