Libnet.ro
UNICEF

22:15

Furtuna din Capitala: 25 de copaci au fost doborati de vijelie pe carosabil si pe sase masini

Hotnews Hotnews,
 Furtuna din Capitala: 25 de copaci au fost doborati de vijelie pe carosabil si pe sase masini

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov anunta ca au intervenit, duminica seara, pentru degajarea a 25 de copaci doborati de vantul puternic pe carosabil si pe sase autoturisme, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Bucuresti: 25 de copaci au fost doborati pe carosabil si pe sase masini

Angajatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov anunta ca au intervenit, .

Zeci de copaci doborati de furtuna din Capitala, strazi inundate si masini avariate VIDEO

Ploaiade cateva minute, insotita de vijelie, care s-a abatut asupra Capitalei duminica seara a doborat zeci de copaci, a avariat mai multe masini si a provocat inundatii.

Politistii din Capitala, filmati cum se lupta cu lazile de rosii ale unor vanzatori ambulanti - VIDEO

Politia Locala din Capitala nu lasa niciun infractor, oricat de mic ar fi el, sa scape. Agentii au fost filmati in momentul in care se lupta din greu cu lazile de rosii ale mai multor vanzatori.

Furtuna a facut dezastru in Capitala. Copaci rupti in zona Kiseleff, strazi inundate in Colentina, avion lovit pe aeroport

Furtuna din Capitala a facut primele pagube. Mai multi copaci au fost rupti peSoseauaKiseleff, in zona Muzeului Satului. Meteorologii au anuntat cod portocaliude furtuniin.

Cod portocaliu de furtuna in Capitala! Meteorologii anunta averse, descarcari electrice si vijelie

Cod portocaliu de furtuniin Bucuresti. Avertizarea meteorologica e valabila de duminica seara, de la ora 18. 30, pana la ora 19. Se vor semnala : frecvente descarcari electrice, vijelie, averse.

Dispozitiv exploziv descoperit pe o plaja din Barcelona. Plaja a fost evacuata

O plaja din Barcelona a fost evacuata dupa ce in apa a fost descoperit un dispozitiv exploziv. Dupa ce au gasit obiectul, politistii au evacuat plaja Sant Sebastia, acesta fiind una dintre cele mai.

Femeia a sunat la 112 si a anuntat ca fiica sa de 14 ani, din judetul Iasi, a fost rapita. Adevarul crunt a iesit la iveala in scurt timp

Politistii ieseni au demarat o ancheta dupa ce o femeie din localitatea Scheia a anuntat la serviciul de urgenta 112 ca fiica sa ar fi fost rapita, insa, in realitate, fata a plecat de acasa cu intentia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )