Libnet.ro
UNICEF

12:15

O furtuna de nisip saharian a lovit Insulele Canare: Cel putin 822 de zboruri au fost afectate (VIDEO)

B1 B1,
O furtuna de nisip saharian a lovit Insulele Canare: Cel putin 822 de zboruri au fost afectate (VIDEO)

Zborurile au fost anulate pe Insulele Canare, dupa ce o furtuna uriasa de nisip saharian au cauzat inchiderea aeroporturilor. Autoritatile spaniole au declarat ca avioanele au fost redirectionate catre alte. continuă pe B1

VIDEO Insulele Canare, izolate de lume de o furtuna de nisip venita din Sahara

Insulele Canare au fost izolate de lume timp de aproape doua zile din cauza unei furtuni de nisip venite din Sahara, multi turisti, mai ales din Europa, fiind nevoiti sa-si amane intoarcerea acasa sau plecarea in vacanta.

Scene de groaza in Germania! Un barbat a intrat cu masina in multime. Cel putin 15 victime, inclusiv copii

Accident deosebit de grav in Germania! Un barbat a intrat cu autovehiculul in mai multe persoane aflate la un carnaval din orasul Volkmarsen. Din pacate, numarul victimelor se ridica la cel putin 15, inclusiv copii. Pana acum, autoritatile nu ofera informatii concrete care sa ateste faptul ca a fost un atentat terorist sau un accident .

KLAUS IOHANNIS, DESPRE NEGOCIERILE PRIVIND BUGETUL UE: Rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, referitor la negocierile privind bugetul UE, ca rezultatul este, cel putin pana in momentul acesta, dezamagitor si ca nu poate spune ca s-au facut progrese, pentur ca pozitiile nu s-au apropiat.

AGENTIILE DE PRESA: Temerile privind extinderea coronavirusului sterg cel putin 400 de miliarde de dolari din capitalizarea bursiera, in Europa

Pietele bursiere europene au suferit luni cel mai semnificativ declin de la mijlocul lui 2016, pe fondul extinderii numarului de persoane infectate cu coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )