Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Sase morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

B1 B1,
Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Sase morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

51O a sase persoana a murit duminica la Bistrita dupa ce a fost lovita de un copac care s-a prabusit, informeaza Digi 24. 14Potrivit purtatorului de cuvant la ISU. continuă pe B1

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Opt morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

00Optpersoane au murit si alte 62 au fost ranite, potrivit celui mai recent bilant al furtunii din vestul tarii. 51O a sase persoana a murit duminica la Bistrita du.

Furtuna VIOLENTA in vestul tarii: Cinci morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

47Cincitrenurisunt blocate in garile adiacente statieiTimisoaraNord, din cauza firelor de inalta tensiune rupte din statia de tren in urma furtunii violente.

Furtuna violenta in vestul tarii: Opt morti si 67 de raniti

Update: Numarul mortilor in urma futunii violente din vestul tarii s-a ridicat la opt morti si 68 de raniti. Update: Un barbat de aproximativ 40 de ani este cea de-a doua persoana decedata in.

LIVE TEXT VIDEO O furtuna extrem de violenta face ravagii vestul tarii: Sase morti, zeci de raniti, bilantul victimelor e in crestere / Zeci de turisti blocati la Scarisoara, cinci drumuri nationale blocate, trafic feroviar oprit in Timisoara

O furtuna extrem de violenta s-a abatut, duminica dupa-amiaza, asupra Timisoarei, dupa ce in ultimele doua zile au fost neobisnuit de calde pentru aceasta perioada a anului, scrie Agerpres. 33: Vijelia a ajuns in Bistrita-Nasaud, unde un barbat decedat dupa ce a fost lovit in parc de o creanga rupta de furtunaUPDATE 19. 05: Trafic feroviar oprit in Timisoara din cauza unei pene de curent provocata de rafalele puternice de vant. Cinci trenuri de calatori stationeaza in gariUPDATE 19. 00: Alba: Zeci de turisti blocati in urma furtunii in zona ghetarului de la ScarisoaraUPDATE 18. 50: Cinci drumuri nationale din zona de vest a tarii, blocate din cauza furtunilor. Mai multe judete din partea de vest a tarii se afla sub avertizari cod portocaliu si galben de vijelii. Meteorologii avertizeaza ca sistemul noros se deplaseaza rapid de la Sud-Vest catre Nord-Est. Recomandari ISU: cetatenii sa sa se adaposteasca in locuinte sau alte spatii care le asigura protectia si sa deconecteze aparatura casnica; parcarea autoturismelor se va realiza in zone ferite, la distanta fata de copaci sau stalpi de electricitate.

LIVE TEXT VIDEO Furtuna extrem de violenta in vestul tarii: Cinci morti, numarul ranitilor creste/ Cinci judete, sub cod portocaliu de vijelii

O furtuna extrem de violenta s-a abatut, duminica dupa-amiaza, asupra Timisoarei, dupa ce in ultimele doua zile au fost neobisnuit de calde pentru aceasta perioada a anului, scrie Agerpres. 44: ISU Timis: Patru decese confirmate si 26 raniti in urma furtunii. Situatia este in dinamicaUPDATE 18. 35: Bihor: Copaci rupti de vant si acopetisuri avariate in urma unei furtuni puterniceUPDATE 18. 16: Arad: O femeie a murit in statiunea Moneasa, lovita de un copac rupt de vijelieMeteorologii au emis duminica mai multe avertizari cod portocaliu de vijelii pentru cinci judete din vestul tarii - Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Bihor. ANM avertizeaza ca sistemul noros se deplaseaza rapid de la Sud-Vest catre Nord-Est. Recomandari ISU: cetatenii sa sa se adaposteasca in locuinte sau alte spatii care le asigura protectia si sa deconecteze aparatura casnica; parcarea autoturismelor se va realiza in zone ferite, la distanta fata de copaci sau stalpi de electricitate.

UPDATE VIDEO Furtuna extrem violenta in vestul tarii: Patru morti in Timis, numarul ranitilor creste/ Cinci judete, sub cod portocaliu de vijelii

O furtuna extrem de violenta s-a abatut, duminica dupa-amiaza, asupra Timisoarei, dupa ce in ultimele doua zile au fost neobisnuit de calde pentru aceasta perioada a anului, scrie Agerpres. UPDATE 2: Numarul persoanelor decedate in judetul Timis in urma furtunii de duminica dupa-amiaza a crescut la patru, ultimele doua cazuri semnalate fiind in localitatea Buzias, anunta reprezentantii ISU Banat. UPDATE: Doi decedati in urma furtunii din Timisoara, confirma ISU Banat. Meteorologii au emis duminica mai multe avertizari cod portocaliu de vijelii pentru cinci judete din vestul tarii - Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara, Bihor. ANM avertizeaza ca sistemul noros se deplaseaza rapid de la Sud-Vest catre Nord-Est.

Mesajul presedintelui Iohannis, dupa ce cinci persoane au murit, intr-o furtuna in vestul tarii: Autoritatile au obligatia sa ia toate masurile pentru gestionarea crizei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj, dupa ce cinci persoane au murit si 27 au fost ranite, in urma unor furtuni puternice, care au avut loc in vestul tarii.

Furtuna violenta in judetul Timis: Patru morti si 30 de raniti. Alte doua persoane au murit in Arad si Bistrita-Nasaud

Update: Numarul ranitilor in furtuna de duminica ajunsi la Spitalul Judetean Timisoara a ajuns la 30, dar medicii estimeaza ca va creste in continuare. Avem 30 de victime cu.

Iohannis, mesaj privind furtunile violente produse in vestul tarii: Sunt profund marcat. Autoritatile au obligatia sa ia toate masurile necesare pentru a gestiona cat mai eficient aceasta situatie de criza

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj referitor la furtunile puternice care au avut loc duminica in vestul tarii, soldate cu cel putin cinci morti si zeci de raniti, el subliniind ca autoritatile au obligatia sa ia toate masurile necesare pentru a gestiona cat mai eficient aceasta situatie de criza.

Furturna VIOLENTA in judetul Timis: Patru morti, zeci de raniti si pagube materiale imense (VIDEO)

50Acoperisuri au fost smulse si copaci scosi din radacina si in Caras-Severin, informeaza Hot News. 43 Bilantul furtunii violente din judetul Timis a ajuns la patru morti,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )