Libnet.ro
UNICEF

14:00

Furtuni, in peste trei sferturi din tara. Cat dureaza informarea ANM de ultima ora

Antena3 Antena3,
Furtuni, in peste trei sferturi din tara. Cat dureaza informarea ANM de ultima ora

Incepe week-endul prelungit cu vreme rea. incepand de vineri si pana duminica, in Romania este cod galben de ploi, vijelii, vant si grindina, informeaza, vineri, Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Vine prapadul: vin ploi torentiale, grindina si vijelii. Ce zone ale tarii sunt vizate

ANM Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi avertizari cod galben de vreme instabila, care vor viza treptat, pana duminica dimineata peste trei sferturi din tara. Alerta meteo ANM Conform meteorologilor, in intervalul 14 august, ora 18:00 15 august, ora 10:00, este in vigoare un prim cod galben de instabilitate atmosferica, valabisl in .

EXCLUSIV Ziua Marinei, organizata in conditii speciale de pandemie: Vor lipsi exercitiile cu scafandri si sosirea zeului Neptun. Ceremonia din Portul Constanta dureaza doar 30 de minute

EXCLUSIV Chiar daca ne aflam in plina pandemie de coronavirus, Ziua Marinei nu va trece nici in acest an fara organizarea unor evenimente speciale in Constanta si in alte orase portuare din tara. Cu.

Bomba silentioasa din Romania. Cat azotat avem la Constanta si de ce e mai periculos decat in Beirut

Azotatul de amoniu instabil care a explodat in Beirut vine din Georgia. O singura fabrica din Georgia produce substanta oe care Romania o importa masiv. Bomba silentioasa din Romania Inginerii romani au colectat o mostra gasita la o ferma din Oltenita si au descoperit ca are o concentratie de azot ce depaseste normele europene si .

POMPEO: Puterea economica a Chinei face din tara comunista un adversar mult mai dificil decat Uniunea Sovietica in timpul Razboiului Rece

Puterea economica globala a Chinei face din tara comunista un adversar mult mai dificil decat era Uniunea Sovietica in timpul Razboiului Rece, a afirmat ieri secretarul american de Stat Mike Pompeo, in timpul unei vizite in Cehia, transmite Reuters.

Bucurestiul, desemnat zona de risc de catre Germania. Iata lista completa a regiunilor de risc din tara noastra

Miercuri seara autoritatile germane au actualizat lista regiunilor din Romania, considerate zone de risc. Alaturi de Bucuresti, pe lista germana mai figureaza inca 17 judete, informeaza MAE. La.

Coronavirus Noua Zeelanda: Cel mai mare oras din tara a fost pus in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata

Noua Zeelanda a anuntat descoperirea a patru cazuri de COVID-19, primele de transmitere locala dupa 102 zile fara infectari, asa ca de miercuri, cel mai mare oras din Noua Zeelanda intra in carantina, iar dizolvarea Parlamentului a fost amanata, relateaza BBC, preluat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )