Libnet.ro
UNICEF

10:15

Furtuni violente in Belgia: Doua persoane au fost ranite grav

B1 B1,
Furtuni violente in Belgia: Doua persoane au fost ranite grav

Doua persoane au fost grav ranite marti in Belgia, unde au avut loc furtuni violente, care au determinat inchiderea parcurilor publice la Bruxelles, relateaza AFP, potrivit Mediafax. in estul tarii, un barbat. continuă pe B1

Incident armat in fata parlamentului canadian. Doua persoane au fost impuscate

O persoana inca neidentificata a deschis focul si a impuscat cel putin doua persoane, dintre care un soldat canadian in uniforma. Parlamentul de la Ottawa a fost plasat in stare de alarta si inchis complet, insa o parte din presa locala transmite ca agresorul ar fi reusit sa patrunda in cladire si sa traga si acolo focuri de arma.

Ierusalim: Opt persoane au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de oameni

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist,.

Un avion avand la bord 433 de persoane, afectat de turbulente in India. 22 de persoane au fost ranite

Douazeci si doi de pasageri si membri ai echipajului unui avion Airbus A380 al companiei Singapore Airlines SIA) care zbura de la Singapore spre Bombay au fost raniti din cauza unor turbulente, anunta compania aeriana, citata de AFP.

O femeie a fost accidentata grav de un microbuz pe o trecere pietonala din Deva

O femeie in vrsta de 50 de ani a fost ranita grav pe trecerea de pietoni dintr-o zona centrala a Devei. Un microbuz a trecut peste picioarele victimei.

India: Un avion cu 433 de persoane la bord, afectat de turbulente. 22 de persoane au fost ranite

Douazeci si doi de pasageri si membri ai echipajului unui avion Airbus A380 al companiei Singapore Airlines SIA) care zbura de la Singapore spre Bombay au fost raniti din cauza unor turbulente. Avionul a.

Un avion avand la bord 433 de persoane, afectat de turbulente in India. 22 de persoane au fost ranite

Douazeci si doi de pasageri si membri ai echipajului unui avion Airbus A380 al companiei Singapore Airlines care zbura de la Singapore spre Bombay au fost raniti din cauza unor turbulente, anunta compania.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )