Libnet.ro
UNICEF

23:45

Furturile se afla in topul infractiunilor din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Furturile se afla in topul infractiunilor din Republica Moldova

Numarul infractiunilor pe teritoriul Republica Moldova au crescut in primele 9 luni ale anului curent, fata de perioada similara a anului trecut cu peste 10 la suta. Astfel, daca in anul 2013 au fost inregistrate in jur de 26. 000 de infractiuni, in 2014 au avut loc aproape 29. continuă pe Adevărul

Embargoul rus asupra carnii din Republica Moldova este o masura politica

Carnea produsa in Republica Moldova este inofensiva, in tara nu este depistata pesta porcina sau ciuma africana, spre deosebire de Federatia Rusa sau alte tari, conform ministrului agriculturii si industriei alimentare, Vasile Bumacov.

Republica Moldova trece la pneuri de iarna

Politia atentioneaza soferii din Republica Moldova ca trebuie sa-si echipeze mijloacele de transport cu pneuri destinate exploatarii in sezonul de iarna, transmite IPN.

Putin impinge Republica Moldova spre ReUnirea cu Romania

Rusia a interzis temporar, incepand cu 27 octombrie, pe termen nedeterminat, importul de carne din Republica Moldova. in realitate este vorba de un embargou impus celui de al doilea stat romanesc pentru politica pro-occidentala dusa dupa revolutia din 2009 si care a fortat caderea regimului pro-rus al lui Vladimir Voronin.

Internetul din Republica Moldova este invadat de escroci

In ultimul timp, in R. Moldova s-au intensificat fraudele in domeniul tehnologiilor informationale, care constau in insusirea prin inselaciune a banilor utilizatorilor diferitor platforme de anunturi gratuite plasate pe internet. Un anunt, in acest sens, a fost facut de Centrul pentru combaterea crimelor informatice al Inspectoratului National de Investigatii.

Republica Moldova, impartita intre Uniunea Europeana si Uniunea Vamala

Aproape jumatate din cetatenii Republicii Moldova sustin aderarea la Uniunea Vamala reprezentata de Rusia, Belarus si Kazahstan, sugereaza un sondaj de opinie realizat in luna octombrie in toata Republica Moldova cu exceptia Transnistriei.

De la a vrea si pana la a putea. Paralela Ucraina-Republica Moldova

Ucrainenii au ales: peste 70% din noul parlament va fi reprezentat de fortele pro-europene. Dar forte pro-europene au venit totusi si la Chisinau in 2009, iar distanta fata de finalul procesului de integrare europeana nici nu se poate vedea dintr-un motiv foarte simplu: nu se cunoaste nici startul.

FOTO VIDEO Simpozionul International Cucuteni 5000 Redivivus 2014 si 50 de ani de invatamant tehnic in Republica Moldova

O delegatie importanta din Bacau a fost prezenta, in zilele de 24 si 25 octombrie, la evenimentele prilejuite de Conferinta Internationala Cucuteni 5000 Redivivus, de la Chisinau, care a ajuns la editia a 9-a. in acelasi timp, Universitatea Tehnica a Moldovei a serbat implinirea a 50 de ani de la infiintare, prilej cu care primul presedinte al Republicii Moldova, Mircea Snegur, a primit distinctia de doctor honoris causa.

Victoria Beckham, pe locul intai in topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today si citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )