Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fuziune cu incalcarea normelor europene pentru salvarea Deutsche Bank?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fuziune cu incalcarea normelor europene pentru salvarea Deutsche Bank?

Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, a reusit o performanta remarcabila in ultimii 10 ani. Cu toate ca a fost gasita vinovata pentru manipularea tuturor pietelor din acest sector al galaxiei, iar acum este investigata si pentru rolul sau in spalarea banilor, DB inca mai exista. continuă pe Ziarul Bursa

Grecia obtine aprobarea Comisiei Europene pentru amanarea vanzarii termocentralelor

Public Power Corporation PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a obtinut neoficial aprobarea Comisiei Europene pentru a extinde cu trei saptamani termenul limita al ofertelor angajante pentru trei termocentrale, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, potrivit Agerpres.

The Guardian: Manifestul nostru pentru salvarea Europei de ea nsasi

Continentul nostru este prins intre miscari politice al caror program se reduce la vanarea strainilor si refugiatilor, pe de o parte, iar pe de alta parte exista cei care pretind ca sunt europeni, dar in realitate continua sa considere ca liberalismul de linie dura si raspandirea competitiei sunt suficiente pentru a defini un proiect politic. Ei nu sesizeaza ca aceasta lipsa de ambitie sociala este lucrul care duce la sentimente de abandon, scrieThomas Piketty in The Guardian.

BCE are sprijinul justitiei europene pentru achizitionarea de obligatiuni guvernamentale

Banca Centrala Europeana a castigat ieri un proces important dupa ce Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a decis ca programul de achizitii de obligatiuni in valoare de 2. 600 miliarde euro demarat de BCE este conform cu dreptul european, respingand astfel o plangere formulata de un grup de eurosceptici germani, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )