Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fuziunea ALDE si PRO Romania: Va fi nevoie de noi! Vremurile bune vor reveni

Antena3 Antena3,
Fuziunea ALDE si PRO Romania: Va fi nevoie de noi! Vremurile bune vor reveni

Fuziunea ALDE si PRO Romania, respectiv partidele conduse de Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, a lansat un atac la toate partidele politice din Romania si a promis romanilor ca vremurile bune vor reveni. continuă pe Antena3

Raluca Rosca (PRO Romania Diaspora): Sectiile consulare isi suspenda activitatea cu publicul. Cine organizeaza votarea pentru cei 10 mil. de romani din strainatate?

Candidatul PRO Romania Diaspora pentru Camera Deputatilor, Raluca Rosca, atrage atentia asupra faptului ca sunt sectii consulare care-si suspenda activitatea cu publicul in pragul alegerilor.

Planul secret al lui Orban pentru vaccinare s-a aflat. PRO Romania a demascat manevra lui

Guvernul se pregateste de campania de vaccinare impotriva noului coronavirus. Desi premierul Ludovic Orban a spus ca primii care vor fi vaccinati sunt medicii si persoanele vulnerabile, totusi exista o clasa aparte: demnitarulfunctionarul guvernamental. Planul secret al lui Orban pentru vaccinare s-a aflat Astfel ca in cadrul Guvernului, pe la toate ministerele se rostogoleste o .

INCENDIU PIATRA NEAMT: Conducerea filialei Pro Romania ii cere demisia presedintelui CJ, Ionel Arsene

Coordonatorul filialei Neamt a Pro Romania, Liviu Harbuz, i-a cerut presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene, sa isi asume tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si sa demisioneze din functie.

Campanie mizerabila: Coordonatorul Pro Romania online a publicat fotografii ale unei victime a incendiului de la ATI Piatra Neamt ca sa atace adversarii politici Postarea a fost stearsa. Explicatiile lui Marina UPDATE

Coordonatorul Pro Romania online, Alin Marina, a publicat pe pagina sa de Facebook fotografii cu una dintre victimele incendiului de la ATI Piatra Neamt. in imagini se vede un pacient scos de pompieri, cu patul in care se afla, pe holul spitalului, imediat dupa incendiu. Fotografiile au fost publicate duminica seara si, desi mai multi comentatori i-au cerut sa le stearga, acestea sunt inca publice pe contul de Facebook a lui Marina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )