Libnet.ro
UNICEF

05:30

G4Media: Sefa inaltei Curti, reclamata si anchetata de Inspectia Judiciara

Adevărul Adevărul,
G4Media: Sefa inaltei Curti, reclamata si anchetata de Inspectia Judiciara

Sefa inaltei Curti, Cristina Tarcea, a fost reclamata la Inspectia Judiciara pentru ca nu a convocat sedinta Colegiului de conducere al institutiei imediat dupa intrarea in vigoare a modificarilor la legea privind organizarea judiciara. Potrivit G4Media, miza acestei sedinte este schimbarea completelor de judecata din instanta suprema, inclusiv cel care va da sentinta finala pentru Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Inspectia Judiciara, o noua actiune disciplinara fata de Laura Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a anuntat vineri ca a exercitat o actiune disciplinara fata de fostul procuror-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi pentru nerespectarea confidentialitatii lucrarilor. Inspectorii judiciari.

Inspectia Judiciara exercita o noua actiune disciplinara impotriva Laurei Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a anuntat vineri ca a exercitat o actiune disciplinara impotriva fostului procuror-sef al DNA Laura Codruta Kovesi, dupa ce aceasta ar fi inserat intr-un comunicat de presa pasaje din inregistrarile discutiilor purtate la sediul DNA.

CSM ar putea pronunta miercuri decizia privind actiunea disciplinara deschisa de Inspectia Judiciara impotriva fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) ar putea lua o decizie miercuri in cazul actiunii disciplinare declansate in luna ianuarie de Inspectia Judiciara IJ) impotriva fostului procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi si a fostului adjunct al acesteia Marius Iacob. Laura Codruta Kovesi, revocata in 9 iulie de la conducerea DNA, este vizata de alte trei actiuni disciplinare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )