Libnet.ro
UNICEF

14:45

Gabi Jugaru a strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici! si a parasit show-ul de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Gabi Jugaru a strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici! si a parasit show-ul de la Pro TV

Gabi Jugaru a renuntat la lupta celebritatilor din jungla sud-africana si a strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici!, fiind eliminat. Astfel, toti cei care au parasit tabara de buna voie au fost barbati. Plecarea lui Jugaru a provocat reactii pline de emotie in randul vedetelor, care, totodata au avut o serie de neclaritati de rezolvat. Totodata, Elena Merisoreanu a iesit din aceeasi competitie. continuă pe Adevărul

Te cunosc de undeva a batut aseara, la orase, Sunt celebru, scoate-ma de aici

Show-ul de divertisment Te cunosc de undeva de la Antena 1 a fost singurul care a batut la audiente reality show-ul de la Pro TV, Sunt celebru, scoate-ma de aici. Performanta a avut loc aseara cand emisiunea de la Antena a fost cea mai urmarita la orase.

Mihai Traistariu, a doua vedeta care pleaca din show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!: 11 zile in jungla mi se par un lagar de exterminare

Mihai Traistariu a cedat in fata greutatilor si a strigat: Sunt celebru, scoate-ma de aici!, formula magica prin care s-a intors in civilizatie, fiind al doilea concurent, dupa Pacha Man, care a parasit reality-show-ul de la Pro TV. in ciuda deciziei sale, colegii din tabara sud-africana nu au parut afectatie de plecarea acestuia.

Cum isi pot distruge sanatatea concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici

Concurentii de la Sunt celebru, scoate-ma de aici s-au inscris in competitie cu riscul de a-si distruge sanatatea. Elena Merisoreanu si antrenoarea de fitness Luminita Nicolescu au avut, se pare, cel mai mult de suferit pana acum.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )