Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Gabi Szabo este noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB), remis duminica Agerpres. continuă pe România Liberă

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita, vineri, in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie Alin Petrache a fost demis din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Firea taie si spanzura si in sport: a numit noul director general la CSM Bucuresti. Clubul sa devina o forta mondiala!

Primarul Capitalei a anuntat, in februarie 2017, aducerea Cristinei Neagu la clubul de handbal, de curand l-a dat afara pe directorul general de la CSM si tocmai a dezvaluit cine va ocupa de acum incolo postul ramas vacant.

Firea a mutat:Szabo e noul director general al clubului CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile.

Gabriela Szabo, noul director general al CSM Bucuresti

Gabriela Szabo a fost numita vineri in functia de director general al CSM Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti PMB). incepand cu aceasta.

Gabriela Szabo a fost numita in functia de director general al CSM Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a numit-o pe Gabriela Szabo in functia de director general al Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, pe o perioada de maxim un an, dupa ce la inceputul lunii iunie l-a demis pe Alin Petrache din aceasta functie pentru cheltuieli iresponsabile, transmit surse din presa.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti, in grupa cu Nykobing, Krim si Gdynia

CSM Bucuresti, campioana Europei in 2016 si medaliata cu bronz anul acesta, a fost repartizata in Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin, alaturi de formatia daneza Nykoebing Falster HB, echipa slovena RK Krim Ljubljana si gruparea poloneza Vistal Gdynia, potrivit tragerii la sorti efectuate vineri, la Ljubljana.

CSM Bucuresti are o grupa facila in Liga Campionilor

Echipa CSM Bucuresti si-a aflat, vineri, adversarele pe care le va intalni in sezonul urmator al Ligii Campionilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,285 seconds )