Libnet.ro
UNICEF

15:00

Gabriel Bebeselea, primul dirijor roman din istoria Festivalului Rossini de la Pesaro

Adevărul Adevărul,
Gabriel Bebeselea, primul dirijor roman din istoria Festivalului Rossini de la Pesaro

De la castigarea importantului concurs Lovro von Mata269;ic de la Zagreb in 2015, a competitiei Jeunesses Musicales in 2010, tanarul sef de orchestra Gabriel Bebeselea se afla intr-o puternica afirmare internationala, cu concerte la Londra Philharmonic Chamber Orchestra), Kiev, Kassel, Zagreb, Almaty etc. , alaturi de prezentele la Bucuresti si in toata tara. continuă pe Adevărul

Kosovo a obtinut o remiza in primul meci oficial din istorie, scor 1-1, cu Finlanda

Echipa nationala a statului Kosovo, aflata la primul meci oficial din istorie, a terminat la egalitate, luni, in deplasare, scor 1-1 0-1), cu reprezentativa Finlandei, in prima etapa a grupei I a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, potrivit News. ro. Finlanda a deschis scorul prin Arajuuri, in minutul 18, Kosovo reusind egalarea prin Valon Berisha, in minutul 60, din penalti.

Au trecut 15 ani de la cel mai mare scandal din istoria televiziunii britanice. Cum a reusit Charles Ingram sa castige Vrei sa fii milionar? trisand (VIDEO)

Se implinesc 15 ani de cand Charles Ingram a intrat in istoria neagra a televiziunii britanice dupa ce, la emisiunea Vrei sa fii milionar?, a reusit sa castige un milion de.

Cel mai mare proces colectiv din istoria Marii Britanii: Aproximativ 46 milioane de cetateni britanici ar putea da in judecata MasterCard pentru comisioane ilegale la plata cu cardul

Avocatul Walter Merricks, fost sef al Serviciului de Mediere Financiara din Marea Britanie in perioada 1999-2009, a initiat un proces colectiv in care aproximativ 46 milioane de cetateni britanici ar.

Avem 8.8 milioane de locuinte si 7.7 milioane de gospodarii. Un roman din 10 se plange de zgomotele produse de vecini iar unul din 5 de zgomotul facut de masini

In primele 6 luni din acest an fost date in folosinta 24. 106 locuinte, mai multe cu 4572 locuinte, fata de semestrul I 2015, a anuntat marti Institutul National de Statistica. Peste jumatate din locuinte au fost construite in mediul urban 56%). Daca ne uitam la sursa de finantare, constatam ca a crescut numarul locuintelor realizate din fonduri private cu 4953 locuinte), in vreme ce numarul locuintelor realizate din fonduri publice a scazut cu 381 locuinte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )