Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gabriel Cotabita are nevoie de o noua interventie chirurgicala (VIDEO)

B1 B1,
Gabriel Cotabita are nevoie de o noua interventie chirurgicala (VIDEO)

Gabriel Cotabita are nevoie de operatie pentru a trai in continuare cu ajutorul aparatelor, artistul fiind de 11 zile in coma la spitalul Floreasca, informeaza B1 TV. Starea lui Cotabita este in continuare. continuă pe B1

Gabriel Cotabita ar putea suferi o noua interventie chirurgicala. Ce spun medicii

Starea artistului Gabriel Cotabita este in continuare grava, dar stabila, la 11 zile de la internarea in Spitalul de Urgenta Floreasca, si i s-ar putea face traheotomie, interventie prevazuta de protocoalele medicale, dupa sapte-zece zile in care un pacient este ventilat mecanic, potrivit unor surse medicale.

Gabriel Cotabita a miscat si a tusit, insa va avea nevoie de traheotomie! Iata care e starea artistului!

Gabriel Cotabita a dat primele semne imbucuratoare: a miscat capul si a tusit. Din pacate, doar atat, neraspunzand la alti stimuli. In plus, i se va face in curand traheotomie, urmand sa i se introduca o canula pentru respiratie artificiala printr-o gaura in gat.

Gabriel Cotabita, primele semne de revenire! Fetele sale au chemat preotul la spital!

Gabriel Cotabita a oferit primele reflexe, ce-i drept slabe si fara a se trezi din coma indusa, dar care ar putea reprezenta noi sanse de revenire. Fetele artistului au chemat preotul la spital pentru a citi din Biblie. Iata ce se intampla la Floreasca.

Caru' cu Vedete: Medicii i-au descoperit reflexe slabe! Gabriel Cotabita a dat, ieri, primele semne de activitate cerebrala, dupa sase zile de coma; 10 copii de celebritati fac cariera in modelling; Cum s-au imbracat vedetele la ceremonia de deschidere a

Vedete la o lansare exclusivista alaturi de cei dragi Pandora a lansat noile talismane si bratari PANDORA ESSENCE COLLECTION in cadrul unei cine exclusiviste. Adrian Minune, mesaj emotionant pentru Gabriel Cotabita. Te rog, Gabi. Ii doresc sa i se intample o minune. Una adevarata.

Gabriel Cotabita, in coma de zece zile, va fi supus unei interventii chirurgicale

Gabriel Cotabita 59 de ani), care se afla de zece zile in coma indusa, va fi supus unei interventii chirurgicale, care presupune montarea unui tub la nivelul gatului, ce il va ajuta pe artist sa respire, potrivit unor surse medicale, citate de site-ul stirileprotv. ro.

Fiicele lui Gabriel Cotabita au postat un nou mesaj pe Facebook. Ce au scris tinerele

Fiicele artistului Gabriel Cotabita, Aela, Eliza si Milena, au scris pe Facebook ca ele si medicii interpretului formeaza o echipa care se ocupa constant de ameliorarea starii lui de sanatate.

Fiica lui Gabriel Cotabita, pe Facebook: Cand va fi cazul de noi declaratii oficiale despre starea tatalui nostru, ele vor fi facute de reprezentantii Spitalului Floreasca, cu acordul nostru

Starea de sanatate a lui Gabriel Cotabita este in continuare grava, dar stabila. Dupa ce in spatiul public au aparut mai multe speculatii legate de evolutia starii de sanatate a cantaretului, fiica cea.

Slujbe de rugaciune pentru Gabriel Cotabita la capela Spitalului de Urgenta Floreasca

Preotul Spitalului de Urgenta Floreasca, Ciprian Hanganu, a tinut mai multe slujbe de rugaciune pentru Gabriel Cotabita, la capela unitatii, singur sau impreuna cu familia si prietenii artistului, informeaza.

Preotul Spitalului de Urgenta Floreasca tine slujbe la capela pentru sanatatea lui Gabriel Cotabita

Preotul Spitalului de Urgenta Floreasca, Ciprian Hanganu, a tinut mai multe slujbe de rugaciune pentru Gabriel Cotabita, la capela unitatii, singur sau impreuna cu familia si prietenii artistului,.

Situatia lui Gabriel Cotabita putea fi evitata. Vezi ce spun specialistii in problemele inimii

Situatia lui Gabriel Cotabita putea fi evitata. O spun specialistii in problemele inimii, care atrag atentia ca o evaluare prealabila a starii sale de sanatate ar fi putut sa-l salveze. Cardiologii spun ca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )